dinsdag 15 september 2015

Danish design stoel

Hjort Knudsen Hoe maak je een relaxstoel - Zitmaxx Wonen. Koop of Verkoop danish design stoel op Marktplaats. Vind danish design stoel op Marktplaats. De productie van deze serie werd ges… € 1500. Het gebruikte grenenhout is geschuurd en gebeitst in een vergrijsd grenen . Wil je een vintage design eye-catcher in je huiskamer die lijkt alsof hij bet uit de winkel komt?


De tafels uit de Danish Design serie zijn ook prima te combineren met de metalen stoelen Max. Artikelnummer : Producent : Sibast Materiaal : Massief eiken, teak plywood en antraciet grijze stoffering. Conditie : zeer goede gebruikte staat, . Compacte relaxstoel met houten omranding. Relaxstoel Nordberg stijlvol en zeer comfortabel. Het Dansk Design Center (DDC), internationaal bekend als Danish Design Centre, is een semioverheidsinstelling in de . Bij Bolia is het uitgangspunt in alles wat we doen: New Scandinavian design , creativiteit en kwaliteit.


Lars Dybdahl in zijn standaardwerk 1Danish Design Icons. Het is één van de hoogtepunten uit de gloriedagen van het Deense Design. Hovmand Olsen jaren Deense - Danish - design stoel.


Wegner is the undisputed master of Danish chair design. Wegner has designed countless chairs, many of which—such as the Hans Wegner Wishbone. Wegner Hij staat het meest bekend om zijn functionele stoelen die in heel. Arne Jacobsen Een van de meest bekende namen in het Deens design is.


Vintage design stoelen en fauteuils uit de jaren 5 en 70. Al onze zitmeubelen zijn origineel uit die tijd. Ontdek een wereld van cool, eigentijds design met nieuwe kleuren, nieuwe functionaliteiten en spannende materialen.


Danish designe furniture for retail, contract and consumers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts