vrijdag 18 september 2015

Antifouling laten aanbrengen

Bescherm het onderwaterschip van je boot met antifouling. Kies voor het vakkundig laten aanbrengen van antifouling door Van Dijk Watersport. Een nieuwe laag antifouling aanbrengen op uw boot? Voor een optimaal resultaat adviseren wij om twee antifouling laten aan te laten brengen.


Antifouling vakkundig laten aanbrengen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de antifouling door ons te laten aanbrengen als u wat ouder bent of er gewoon .

Voor een antifouling behandeling van uw boot kunt u bij ons terecht. We kunnen geen antifouling aanbrengen op boten die door derden in het verleden al. Kosten antifouling laten aanbrengen antifoulingspecialist?


Benieuwd naar de kosten om antifouling te laten aanbrengen? Gemiddeld kost het laten aanbrengen van anti-fouling verf door een . Laat antifouling aanbrengen door de specialisten van Drimmelen Yacht Center. Het is verstandig om hier een deskundig oog naar te laten kijken, zodat u niet . Hank ( voor de jachthaven zit een bedrijfje) voor € 80- alles incl.


Ieder jaar is het weer zover: om het onderwaterschip te beschermen tegen aangroei moet ieder seizoen een nieuwe laag antifouling.

Het aanbrengen van antifouling is een belangrijk onderdeel van de. Veel soorten kunnen hooguit een maand voor het te water laten van uw schip worden. Een alternatief voor een verf-coating is het laten aanbrengen van een . Tips en advies voor antifouling aanbrengen en productkeuze. Of wilt u uw onderwaterschip laten schilderen door onze professionele vakmensen. Een kleine roller is minder zwaar voor de arm, maar neemt iets meer tijd in beslag.


Het niet aanbrengen van een speciale antifouling coating op het. Nieuwe laag antifouling aanbrengen , de voorbehandeling. Na spoelen met schoon water en goed laten drogen.


Als de antifoulinglaag er nog goed uit ziet, is het niet nodig er een nieuwe laag op te. Informeer of de gebruikte antifouling vlak voor het te water laten moet . Het is van vitaal belang dat een boot met antifouling beschermd is . Maar antifouling (verf) met koper of zink is giftig voor planten, dieren én mensen. In plaats van verf kun je ook een folie of wrap op je boot laten aanbrengen.


Kunt u een nieuwe laag antifouling al in het najaar aanbrengen ? En om de uren zonneschijn hoeft u het ook niet te laten , dat is ongeveer . De oude antifouling geheel verwijderen door nat te schuren. Is uw boot al voorzien van antifouling en is het tijd voor een nieuwe. Wilt u meteen een osmose preventiebehandeling laten doen dan kan dat uiteraard ook.

U kunt hier zelf uw ziel en zaligheid (en vrije tijd) in leggen, maar het ook overlaten aan een professional. De antifouling bevat koper of zink en is giftig voor mensen, planten en. Denk bij het aanbrengen van antifouling aan veiligheidsbril, rubber handschoenen en.


Dienstverleners: U kunt de antifouling ook laten aanbrengen door:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts