maandag 14 september 2015

Bank montis axel

The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Met zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze Axel XL bank niet bang om met zijn omgeving te flirten. De grootste design woonwinkel in omgeving Rotterdam.


Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! Hij is door zijn zeer hoge kwaliteit ook zeer geschikt voor de . Zits bank axel van montis met rvs onderstel en bekleding flores 25.

Te koop: montis axel rancho castanya 4-zits leren bankstel nieuwstaat ! De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel . Deskundig interieuradvies en alle design topmerken maken een bezoek waard. Axel bank 5-zits van Montis is ontworpen door Gijs Papavoine. De Axel Bank van Montis is ontworpen door Gijs Papavoine.


Een design bank met een kubistisch uiterlijk. Het onderstel wordt bijna aan het oog onttrokken . Uitvoering: Bankenserie Axel van Montis.

Bekleding: Stof, leer of een combinatie van . De bank maakt gebruik van de beste materialen. De Axel banken en fauteuils van Montis vind je hier terug. Deze collectie bestaat uit comfortable meubels met verschillende mogelijkheden op het gebied van . Montis Axel voor elke leefruimte de ideale bank. Uitgesproken kleuren en diverse bijzondere.


Montis staat voor modern design met superieur zitcomfort. Interieurarchitect Margit Kengen over de bank Axel van Montis waarmee je je ideale bank mee kan samenstellen. Bekijk de Axel en alle andere banken van Montis online op WiechersWonen.


Door te spelen met de losse elementen kent de Axel XL veel verschillende uitvoeringen, hierdoor is de bank geschikt voor elke woonruimte. Arti-Design-Axel- bank -Montis-fauteuil-back-me-up. Bank Axel XL van Montis bij Postma Interieur in Drachten.


Met de fijn gesneden ombouw met een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken lijkt de Axel Montis geen verbinding te hebben met de ondergrond. In diverse maten leverbaar, genoemde prijs is voor de vier zits bank van . Deze week daarom een review over de Axel van Montis. De Axel van Montis , ontworpen door Gijs Papavoine, is al vele jaren bijzonder succesvol. Eigenlijk nog een redelijk jonge bank , die al wel veel bekendheid heeft verkregen .

Leverbaar in Rancho leer of andere leersoorten en in stof. De populariteit is mede te danken aan de strakke belijning en het comfortabele zit, waarbij u afhankelijk v. Bij Daamen Interieur bent u aan het juiste adres voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts