maandag 14 september 2015

Sikkens express high gloss

Sneldrogende hoogglans buitenlak, speciaal voor verwerking bij lage temperaturen. Door uitstekende koude-droging geschikt voor het werken bij lage temperaturen. Voor het schilderen van hout, staal, non-ferro . Rubbol Express High Gloss hecht ook goed op gereinigde en geschuurde.


Wij storten de verzendkosten terug op uw rekening. C √ duurzaam √ voor doe-het-zelvers en. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel.


En voor buiten de Rubbol Primer Plus. Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . De verf is hierdoor bijna het hele jaar door te. Hochglänzender, schnelltrocknender und gut witterungsbeständiger Alkydharzlack für Beschichtungen . Er is nu een product dat zich uitstekend op lagere temperaturen laat verwerken . Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de . Verdunning: Product is gereed voor gebruik . De snelle droging, een uitstekende vloeiing en hoge dekkracht . Bekijk alle product informatie hier! Sikkens Rubbol express high gloss kopen?


Van alle drie de lakken zijn een lichte en een donkere kleur . Verf waar professionals voor zouden kiezen? Rubbol Primer Express maakt het mogelijk een aantal werkzaamheden snel na elkaar (op één dag) uit te voeren. SIKKENS Lacquer DEFT, MOHAWK Historic, but high - maintenance.


EXPRESS YOURSELF €X€X€M HHHW (zXTkZJCz) ^frSjjH^. Essential ingredients, essential protection, essential color.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts