maandag 14 september 2015

Zonwerende glasfolie

Deze zilverkleurige zonwerende raamfolie is toepasbaar op glas en voorkomt verblinding door de zon dankzij het getinte effect. Houd het koel in huis met voordelige zelfklevende of statische zonwerende folie. Zonwerende folie , eenvoudig zelf plakken!


Vóór 16:uur besteld = morgen in . Onze raamfolie kunt u gemakkelijk op de buitenzijde van ramen aanbrengen.

De folie is uitermate geschikt om uw woning of bedrijfspand te . De warmtewerende en zonwerende raamfolie van Reprosol houdt de warmte buiten en stopt storende schittering van de zon. Keuze uit zelfkleven statisch, grijs of spiegelend. Nu zonwerende raamfolie besteld = Morgen in huis.


Bent u opzoek naar een kwaliteit zonwerende folie welke ervoor zorgt dat er . Diverse folies voor het weren van zon in uw huis of bedrijfspand. Je ramen snel en goedkoop zonwerend of inkijkwerend maken doe je met raamfolie.

Info over de soorten folie en aan weke prijs je ze kan kopen ontdek je hier. Met zonwerende raamfolie van Sunproof heeft u geen last meer van de zon. Onze zonwerende glasfolie verminderd tot zonnewarmte. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende , privacy, inbraakwerende raamfolie én . Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Glasfolie van Sunproof Glasfolie en Beletteringen.


Zon- en warmtewerende raamfolies verminderen de warmte-instraling van de zon en verminderen de schittering. Ook filteren alle glasfolies van Glassprotect de . Dat een gekleurde folie de zonnestralen deels tegenhoudt zal wel juist zijn. Maar zoals ander zonwerend glas geldt dat het hele jaar door, dus . Wensink heeft een groot assortiment zonwerende raamfolie. Pas op dat je geen zonwerende folie koopt.


Daarmee houd je de zon buiten, waardoor je juist meer energie gaat verbruiken. Deze statische zonwerende folie is een simpele en goedkope oplossing wanneer je last hebt van de zon die naar binnen schijnt. Speciale folie voorkomt hinder van de zon.

Geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Met de zonwerende glasfolie van IsoLex kunt u ook in de wintermaanden fors besparen op uw energiekosten vanwege de extra beschermlaag op uw ruiten. Bij glasfolie Stijn Sillis kan je terecht voor de all-in glasfolies. Deze werkt zowel klimaatbeheersen zonwerend , energiebesparend en beveiligend. Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou.


Het verschil tussen glasfolie en statische raamfolie zit hem in de manier van hechten. Wanneer hitte en licht door de zon tot een maximum geblokkeerd dienen te worden dan biedt zonwerende glasfolie een goede uitkomst. De zonwerende 3M Window Films zijn hiervoor dé perfecte oplossing:. Waar kan een zonwerende folie van 3M worden toegepast? Bekijk onze collectie raamfolie in de showrooms te Zoetermeer, Gouda of Berkel en Rodenrijs.


Van zonwerende raamfolie tot UV werende glasfolie. Bij ons vindt u alles over glasfolie en raamfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts