donderdag 10 september 2015

Goula klok

Goula Houten Kalenderklok - Leerklok. Mooie houten kalenderklok waar je kleintje veel van kan leren. Niet alleen over klok kijken maar ook over de seizoenen, . Op een leuke manier alles over de dagen, maanden en seizoenen te weten . Kom op een leuke manier alles te weten over de dagen, maanden en . Leer klokkijken met deze educatieve houten klok van Goula.

Een houten kalenderklok met alle maanden, de dagen van de maan de dagen van de week, de seizoenen en het weer. Hierdoor kan het kind op een visuele . Perfect om kinderen kennis te laten maken met de uren en . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder . Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Een educatieve houten klok om de uren en minuten te leren. Een houten klok met alle maanden, de dagen van de maan de dagen van de week, de seizoenen en . Door de houten draaibare wijzers leert jouw kind klokkijken.

Op de houten klok staan alle maanden, de dagen van de . Leren klok kijken op deze vrolijk gekleurde houten klok. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. NaaGOULA Kalenderklok Producent: Koninklijke Jumbo Adviesprijs: €199. Daarop staan verschillende tijdselementen vermeld. Ze heeft het over de GOULA Kalenderklok.


Op deze kalenderklok leer ik mijn kleuter klok kijken, de datum bijhouden en de maanden. Kinderen kunnen de uren en minuten leren met deze educatieve houten klok van Goula. Een handige manier om je kindje te leren klok kijken. Snelle levering en een vriendelijke service! Deze mooie kleurrijke klok nodigt kinderen uit om er mee te spelen.


Deze pin is ontdekt door Sofie Van Landuyt. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Klok van Educatief Speelgoed Online hebben altijd als doel kinderen helpen verder te ontwikkelen. Met de GOULA kalenderklok en de Boerderijdieren puzzel stimuleer je het.


Samen kunnen jullie, met de gekleurde wijzers en schuifknoppen, op de klok. De middelste zoon leert de klok en ik denk dat er nog wat zal. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u .

Het leren van de tij datum, het weer en de seizoenen is. Houten kalenderklok met de dagen van de maan de dagen van de week, de maanden en de seizoenen, het weer en de klok met verstelbare wijzers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts