woensdag 16 september 2015

Industrieel interieur winkel

Met Landelijk Label is dé toonaangevende industrieel interieur winkel van Nederland. Met ruim 500maan sfeerkamers zul je altijd iets vinden dat past! De ideale kleurenmix voor je industrieel interieur ? Denk een zwart-, wit- en grijstinten met legergroen en felgekleurde accenten.


Het leven van Jeroen is eigenlijk een grote ontdekkingsreis.

Op zoek naar de meest unieke, fraaie meubels, lampen en bijzonderheden. Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert (vlakbij Leek), tussen. Een vintage interieur met stoere meubels zie je steeds vaker.


Waar kun je trendy industriële spullen voor je interieur halen? Hieronder vind je een overzicht van leuke verkoopadressen en webshops. Op zondag maart zijn we geopend van.


Ontdek alle meubels en decoratieve voorwerpen op Maisons du Monde.

Industrieel stijl op Maisons du Monde. Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een. In een wereld waarin perfectie de norm is, wijken wij af.


Roest verkoopt industriële woonaccessoires met een rauw randje versleten, roestig, spannend! In deze woonstijl draait alles om stoere, industriële meubels . Wat we zo fijn vinden aan een industrieel interieur , is de stijl erg. Best For Home is een unieke woonwinkel met karakter! Heel veel vierkante meters bomvol met unieke meubelen en decoratieve objecten uit allerlei delen van . Het industriëel interieur heeft een typisch een stijl met industriële tafels en kasten , vintage meubels en elementen, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van . Wat is jouw smaak, welke materialen hebben jouw voorkeur en wat is jouw idee bij . Struin rommelmarkten en winkels af en sprokkel zo steeds meer . Steeds meer winkels besteden tijd en aandacht aan een goede inrichting.


De stoere look van een industrieel interieur is onze stijl van de maand in januari. Vaak vind je in legerwinkels of stockwinkels ook meubels en . Eigenlijk is het industriële interieur een verzamelnaam voor alles wat modern,.

Een bijzondere winkel die bewijst dat brocante en industrieel prima samen . Deze interieurstijl wordt gekenmerkt door rauwe muren en minimalistische en industriële meubels. Ze importeren hun producten met industrieel design uit India. Bij deze winkel moet je zijn voor een stoer en uniek interieur ! Indusigns ontwerpt én maakt unieke verlichting en meubels voor de zakelijke én particuliere markt.


We staan bekend om onze in het oog springende creaties . Co verkoopt industrieel design meubelen en bijzondere accessoires met een vintage karakter. Bezoek onze webshop of kom langs bij onze winkel in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts