dinsdag 8 september 2015

Winterharde bloembollen

Met het hele gezin in de tuin bloembollen planten of de soorten bloembollen kopen of bloembollen kweken is een mooie bezigheid. Er zijn vele verschillende bloembollen te koop, deze zullen je tuin of bloembakken het hele. Met deze exclusieve nieuwe soort heeft u een echte blikvanger! Want deze winterharde Amaryllis mix kunt u echt in uw tuin zetten!


Over het algemeen zijn voorjaarsbollen winterhard. De voorjaarsbloeiende bloembollen zoals krokussen en hyacinten zijn winterhard en kan je gewoon in de grond laten zitten.

Behalve in borders kunnen bloembollen ook in. Lees hier waar je op moeten letten als je bloembollen in je tuin plant. We kunnen ze in twee groepen verdelen: winterharde en niet winterharde.


Niet winterhard zijn onder andere Oxalis deppei (Geluksklaver), Oxalis lasiandra en . Zomerbloeiende bloembollen kunt u in het voorjaar planten – zodra de kans. Ze zijn winterhard dus eenmaal geplant, bloeien ze jaren achtereen in uw tuin. Bloembollen bestelt u gemakkelijk via de webshop van Fluwel.


Van ons kunt u de allerhoogste kwaliteit en de beste service verwachten! Vaste, winterharde plant met wortelstokken, zeer geschikt voor arme, schaduwrijke grond.

Bloeit in het late voorjaar met de typerende, zoet geurende, ronde . Meeuwissen Voorhout - Online bijzonder assortiment bloembollen bestellen. Wij tuinieren al jaar met stinzenplanten, verwilderingsbollen, bloembollen en schaduwplanten. Voorjaarsbloeiende bollen zijn winterhard , zomerbollen niet. Veel bloembollen zijn niet winterhard (over het algemeen zijn dat de bollen die in het voorjaar moeten worden geplant).


Om bloembollen te helpen overwinteren . Een schitterende zuiverwitte plant met een spectaculaire bloei. Verwilderingsbollen zijn volledig winterharde bollen, die jarenlang op dezelfde plaats staan. De Oxalis familie wordt in twee groepen verdeeld: de winterharde en niet winterharde. Er zijn meer dan 8verschillende soorten, van tuinplant tot giftig onkruid . Ze zijn erg winterhard (kunnen meer dan -10ºC doorstaan).


Eén uitzondering op de winterhardheid is de Tazetta naris. Ze zijn namelijk erg winterhard (ook lager dan -10ºC) en de bollen verwilderen makkelijk. Deze wordt daarom veel voor binnen . Bovendien hebben de vele kleuren en bloemtypen een grote rol . Kleinbloemige nanus gladiolen zijn winterharde bloembollen.


Nanus gladiolen knollen (vaak bloembollen genoemd) zijn sterk . In ons tuincentrum kan u terecht voor bloembollen in verschillende soorten en kleuren. Reserveer alvast een mooi stuk in je tuin voor.

Winterharde Tulpen collectie - voordeelverpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts