woensdag 9 september 2015

Moooi interieur

We welcome each and every one of our visitors. We are committed to making our website as accessible as possible for all our website visitors. Moooi verheft design tot een hoger niveau met een uitgebreide collectie tafellampen, hanglampen en meer.


De exclusieve, speelse en soms gedurfde stijl komt . De Random Light van Moooi is een prachtige en zeer opvallende hanglamp.

Een ware eyecatcher voor in uw interieur. Zeer indrukwekkend boven de eettafel of . Photography Adam Letch - Interior design Suzy Vissers. De Nest Chair en de Nest Sofa zijn twee nieuwe designmeubels uit de collectie van Moooi.


Zowel stoel als sofa zijn door de Nederlandse designer Marcel . Moooi weet keer op keer te verrassen met unieke en verfrissende ontwerpen. De humoristische objecten trekken in ieder interieur de aandacht.

Moooi tilt design tot een hoger niveau met een uitgebreide collectie tafellampen, hanglampen en meer. Moooi -oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers hebben het resterende aandeel van Moooi teruggekocht van BB Italia, waardoor ze nu . Soms komen we een item of behangetje tegen dat we zó mooi vinden, dat we het maar al te graag met jullie willen delen. Door Harm Tilman – Concrete werd door Moooi gevraagd een deel van haar showroom op de Salone in te richten en verplaatste . LEEM wonen maakte een blog over de woning van Casper Vissers, wie met Marcel Wanders aan het roer staat bij het label Moooi. Het is edgy en klassiek, en dan ook nog eens redelijk betaalbaar.


Moooi is a Dutch furniture, interior , and lighting modern design company. Het interieur is ook door Wanders geselecteerd en is zowel functioneel als creatief. Authentieke Moooi designverlichting aan scherpe prijs. Gratis levering in België en Nederland vanaf €100. Bij INTUZ is interieur steeds verbonden met het creëren van een warme en gezellige thuis.


Je kan bij ons terecht voor slaapcomfort, (tuin)meubelen en . Ontdek ons uitgebreide Moooi assortiment en bestel online: snel, veilig en de. Westerstraat 18 interieur galerie Moooi. Haar kapsalon in Heinkenszand is volledig . Femkeido wordt dealer van het Nederlandse top merk Moooi !

Gebruikmakend van kleuren en patronen zorgt Moooi ervoor dat mensen weer verliefd worden op hun interieur , ongeacht leeftij cultuur of persoonlijkheid. Moooi à Amsterdam, avis rédigés par de vraies personnes. Yelp permet un moyen facile et amusant pour trouver, recommander et discuter des endroits, que.


Toch is de ontwerper en interior designer in het buitenland groter dan in eigen. De studio is gevestigd boven zijn eigen Moooi showroom. Mooi Lifestyle biedt u een modern assortiment aan van originele geschenken,. Interieur en geschenken bij mooi Lifestyle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts