dinsdag 8 september 2015

Maximale breedte screens

Het screendoek wordt door een rits-systeem gevoerd in de geleiding. De maximale hoogte is maar liefst meter. Windvaste screens beschikken over een ritssluiting waarmee het doek vast zit in de geleider.


Maximale breedte , meter, meter. Minimale breedte met motor is 750mm.

Elektrische bediening: maximum breedte gekoppeld. Een ritsscreen (of ZIP screen of windvast screen ) is volledig windvast,. Doordat het screendoek vlak langs het raam hangt met verticale. Voor vliesgevels is de nieuwe, minimale breedte van de zijgeleiders eveneens een dankbaar aspect. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider.


ZIP ritssysteem, windvast bij elke uitval en insectenwerend in volledig gesloten toestand. Insectenweren windvast in elke positie en met een maximale breedte van meter. De Zipscreens bieden vele voordelen dankzij ritsgeleiding.

De klassieke en effectieve screen met een windvastheid tot windkracht 6. In diverse compacte kastmaten leverbaar. Meervoudige screens : in kast kunnen of . Een screen is te plaatsen over een maximale breedte van maar liefst meter. Hierdoor is het in vrijwel iedere veranda of overkapping mogelijk screens te . Goedkoop en snel de screen V5van Verano bestellen al vanaf € 19incl.


Geheel aluminium voorzien van Heliosa screen doek. WILMS heeft daarom een gloednieuw windvast screensysteem ontwikkeld:. IXION Ritsscreens blijven altijd mooi strak,. De hardware is in honderden kleuren verkrijgbaar, . Screens , een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties.


Sunmaster is de uitvinder van screens , één van de meest efficiënte. Met de vlakhangende screens wordt het direct invallende zonlicht gefilterd. Heeft iemand argumenten pro windvaste screens tov rolluiken?


De DucoScreen Front 1is volledig nieuw in het gamma. Een zipscreen , ook wel genoemd een ritsscreen , is een windvaste verticale. Screens van Wullems Zonwering geven uw gevel een moderne uitstraling.

DESSOL-FIX en DESSOL- SCREEN zijn verticaal oprolbare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts