maandag 20 april 2015

Scandinavische woonkamer

Doe inspiratie en ideeën op voor je eigen woonkamer met deze mooie voorbeelden en tips! Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of aanpassen van je interieur naar een . Deze pin is ontdekt door Danielle Koeman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Weet jij eigenlijk wat jouw woonstijl.

Scandinavische woonkamers bieden u de inspiratie voor uw droomwoning. Lees de tips om dit interieur toe te passen in jouw woonkamer ! Follow us: Shop the look: moderne woonkamer met blauwtinten. Breng meer wit in je interieur en speel met accessoires.


Ik vind het zelf ook moeilijk de stijl te beschrijven, maar je ziet het . Kies bijvoorbeeld voor een bank op pootjes om je woonkamer luchtig te houden maar ga wel voor een donkergrijze . Op zoek naar inspiratie voor het inrichten van een warme gezellige woonkamer ? Natuurlijke elementen, rust en pastelkleuren.

Het interieur bevat voornamelijk veel wit, houten elementen en . Kun jij ook zo wegdromen bij die prachtige Zweedse en Noorse huizen? Hou jij ook zo van veel licht in je woning? Witte muren, een witte vloer en een wit plafond zijn ideaal om veel licht in je woonkamer te hebben. En niet voor niets: door het gebruik van natuurlijke materialen (hout!), . Met de veelzijdige en tijdloze wandcombinaties van mooie massieve houtsoorten of ander materiaal met veel kleurmogelijkheden, heeft u keuze genoeg om . Wandverlichting koop je eenvoudig online bij bol. HET EERSTE HOEKJE IN MIJN WOONKAMER IS AF!


Op dit moment heb ik al zolang gewacht. Tuin idee: woonkamer in de achtertuin. Je kunt de woontrend herkennen aan de lichte kleuren en de combinatie van . Na jarenlang verhuren was het moment aangebroken om de woning van top tot teen op te knappen.


Onze opdrachtgever woont in Parijs en had al jaren het . Kies jouw favoriete item en shop deze direct online! Witte en neutrale tinten, hout en eenvoudige minimalistische vormen. Inspiratie uit het hoge noorden rechtstreeks in je woonkamer.


In je hal, woonkamer of slaapkamer: deze stalen sidetable zie je terug op de mooiste Pinterest plaatjes.

Je styled ze naar je eigen stijl, smaak . Minimalistisch, functioneel en licht zijn de sleutelwoorden. Bekijk ons assortiment en sla je slag! De jongste interieurtrend bekleedt je huis met . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wat een prachtige setting in het Hay House.


Hay heeft een Mags Soft bank neergezet met een About a Lounge fauteuil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts