dinsdag 7 april 2015

Rubbol express high gloss

Sneldrogende hoogglans buitenlak, speciaal voor verwerking bij lage temperaturen. Voor het schilderen van hout, staal, non-ferro . Door uitstekende koude-droging geschikt voor het werken bij lage temperaturen. Wij storten de verzendkosten terug op uw rekening. C √ duurzaam √ voor doe-het-zelvers en.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Er is nu een product dat zich uitstekend op lagere temperaturen laat verwerken . De verf is hierdoor bijna het hele jaar door te. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en.


Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel . LET OP: Dit product is een mengverf. Om deze reden kan dit product na aanschaf niet geretourneerd worden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Hochglänzender, schnelltrocknender und gut witterungsbeständiger Alkydharzlack für Beschichtungen . Verdunning: Product is gereed voor gebruik . Bekijk alle product informatie hier! De snelle droging, een uitstekende vloeiing en hoge dekkracht . Rubbol Express High Gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. Für hochglänzende, gut witterungsbeständige Beschichtungen . Sikkens Rubbol express high gloss kopen? Van alle drie de lakken zijn een lichte en een donkere kleur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts