donderdag 9 april 2015

Plafond haakjes

Stevige plafondhaken voor opvallende point-of-sales presentaties. Leid je klanten naar de plekken die het meest interessant zijn en benut de ruimte in je winkel . Bekijk bevestigingsmateriaal bij GAMMA en online. Als je lichte siervoorwerpen met een gewicht van maximaal één kilo op ramen en spiegels wilt aanbrengen, zijn onze transparante zelfklevende haken de . Zelfklevende RVS Wandhaakjes – Ophanghaakjes - Handdoek Haakjes. U kunt hierbij denken aan zelfklevende .

Een haak in je plafond kan handig zijn om plantmanden, papieren lantaarns, wandlampen met een stekker of ander . Praxis heeft een ruim aanbod haken voor verschillende doeleinden. Praxis biedt voor elk soort materiaal een geschikte haak. Een witte plafondhaak met stevige plakstrip voor het ophangen van je himmeli op iedere gewenste plek op je plafond. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan haken. STAS haken voor bevestiging aan systeemplafonds.


Dronten is het adres voor winkelhaken, warendragers in de winkel. Handig plafondhaakje om je himmelis of glazen bollen mee op te hangen. Dat is ruim voldoende voor diverse .

De haakjes kunnen een gewicht van 3kg aan. Past op vrijwel alle profielen van systeemplafonds. Makkelijk vast te maken door het om het profiel te schuiven en met . Plafondklem met haakje van wit kunststof.


Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. STAS kunnen op elk type wand of plafond gemonteerd. STAS staaldraad met het zwaardere haakje om de theedoek op te hangen.


TESA powerstrips plafondhaken met plakstrips. Nu uit voorraad online te bestellen! De schilderijrails is met behulp van clips te monteren aan de wand (afstand vanaf plafond minimaal mm). Naast de aluminium versie van de rail bestaat ook . De doos bevindt zich gewoonlijk boven een lichtpunt in het plafond. Centraaldozen hebben acht buisingangen of zijspruiten, deze kunnen in hetzelfde vlak . Bakersfield staat achteraan tussen haakjes.


Watson leunde achterover, tuurde naar het plafond en grijnsde. Rinsema etalage materialen Leeuwarden Systeemplafondhaken - ophanghaken - magneten. S-haken, zoals een S-haak van mm lang.


Deze laatste houden bij gebruik aan het plafond (bijv. stalen balk) een maximaal gewicht van 1kg.

Schilderijrails voor plafond of wan alle lengtes bezorgd op locatie of zonder kosten zelf ophalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts