woensdag 8 april 2015

Fotocollage muur

Creëer je eigen fotocollage met deze vier creatieve tips en verander je muren in een mini-kunstgalerij. Pronk met je favoriete momenten op een . Met liefde geprint, 1 kwaliteitsgarantie en binnen één week verzonden. Kies voor kwaliteit en maak simpel je eigen collage op canvas, poster, aluminium of. Maak makkelijk de allermooiste fotocollages voor aan je muur of als .

Leg zoveel mogelijk herinneringen van je vakantie, huwelijk of kinderen vast met een fotocollage. Wil jij jouw muur sfeervoller maken? Maak je muur persoonlijker en stijlvoller met een fotocollage. Dit zijn onze tips voor een prachtig resultaat.


Maar wat doe je met het decoreren van de muur ? Met een leuke wanddecoratie kun je jouw interieur makkelijk een originele invulling geven. Fleur jouw muren op met een mooie collage of maak een vergroting van die ene mooie foto. Je hebt keuze uit verschillende soorten muurdecoratie en kan .

Lees in dit artikel over de verschillende elementen van een collage. Meten is weten, dus bedenk ook of het stramien niet te groot of te klein is voor de muur waarop je je collage gepland hebt. Heb jij nog een wat saaie muur over? Stel uw fotocollage samen uit uw favoriete posters, zie onze foto. U hoeft niet altijd gaatjes in de muur te maken om een expressieve fotowand te creëren.


Lees hier hoe je je eigen muurcollage kan maken en wat je daar voor nodig hebt - Download gratis stramienen om nog makkelijker een muurcollage te maken! Het ging al een tijdje door mijn hoofd om een fotocollage voor aan de muur bij ons thuis te maken. Mijn herinneringen zijn vaak in beelden.


Dit werkt vooral goed als je de collage over twee muren spreidt in een hoekje van de kamer. Vergeet niet dat je altijd een lijst kan toevoegen . Geen inspiratie om een lege muur te vullen? Met een simpele fotocollage geef je meteen veel warmte en creativiteit aan een ruimte.


Als collage poster wordt je foto een echte beleving. Zo groot aan de muur , of in een mooie fotolijst komt je herinnering prachtig uit. Wanneer je een fotowand wilt maken, is het handig om een plan te hebben voordat je de eerste spijker in de muur slaat.


Innovatieve wanddecoratie, dat is Ogu! Deze nieuwste trend geeft je muur een origineel uiterlijk met een bijzondere fotocollage.

Leuke fotocollages maken voor aan de muur. Pak je meest bijzondere foto erbij en maak een wanddecoratie van de hoogste kwaliteit. Bijzondere beelden waar u elke dag met veel plezier naar zoude kunnen kijken als u ze aan de muur hangen.


Hou je niet zo van canvas of past een ander materiaal beter bij jouw interieur, maar wil je toch een collage aan de muur kunnen hangen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts