maandag 13 april 2015

Antislip buiten

Diverse antislip producten voor vlonders, balustrades, bruggen en trappen. Antislip oplossingen voor gladde vlonders, terras, etc. Al jaar is Nonhebel de toonaangevende naam op het gebied van antislip producten.


Een duurzame, antislip verf voor buitenasfalt of betonnen parkeergarages. Wij leveren de safe walk antislip mat op elke afmeting, ook als maatwerk op .

Ondergronden die buiten liggen kunnen door weersomstandigheden extra glad worden. Voorkom uitglijden op uw houten vlonder, trap of aanlegsteiger met een Vlonderstrip voor buiten. De Vlonderstrip is gemaakt van glasvezel . Het is van groot belang dat daar waar het nodig is, anti-slip toepassingen worden. Met deze anti-slip tape verminder je ongevallen door uit te glijden . Natuursteenvoordelig heeft een groot assortiment aan natuursteen tegels, palissades, grind en split, vijverranden en keramische tegels voor voordelige prijzen.


Zelfklevende antislip tape op rol voor vochtige omgevingen. Reflecterende Maxigrip antislip vloertape voor buiten.

Voor de mooiste vloeren hoeft u niet meer verder te zoeken. Nu voordelig online, morgen in huis! Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Onze antislipcoatings zijn toepasbaar in zowel woningen als bedrijfsruimtes, en zelfs buiten , bijvoorbeeld op een balkon of galerij. Keramische antislip vloertegels zijn erg mooi en onderhoudsvriendelijk, voor uw terras, tuinpa of rond uw vijver of zwembad.


Eenvoudige oplossing: een antislip op uw houten terras! Ontdek snel via dit eenvoudig stappenplan hoe je deze taak het snelste klaart! Hoe zorg je voor goede anti slip , welke mogelijkheden zijn er? Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.


Betrouwbare veiligheidsmatten voor binnen en buiten. Met deze mooie, duurzame PAS-antislipmat kleedt u koude betonvloeren, galerijen en . De Magiais een staal met kunststof spiltrap die geschikt is voor zowel binnen als buiten : dé ideale trap voor in een natte ruimte (b.v. sauna). HG permanente anti slip is zowel binnen als buiten toepasbaar.


De anti-slip producten van AKEMI zorgen voor een slipbeperking van gepolijste of geglazuurde oppervlakken. De producten zijn zowel voor binnen als buiten. De antislip mogelijkheden zijn eenvoudig en snel te plaatsen in uw productieruimte, natte ruimtes, farmacie faciliteiten, . Effectieve antislip buiten oplossingen voor gladde vlonders, .

Zo wordt de grens tussen binnen en buiten kleiner en heeft u een verlengde van. Een ander aandachtspunt voor buitentegels is antislip. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.


Paneltim raadt donkere kleuren af voor gebruik buiten. Mat, Salonloewe, Salonloewe Uni, wasbaar, binnen en buiten met antislip - coating online kopen. Storax biedt antislip oplossingen voor iedere ondergrond zoals beton, (hard)hout en staal. Hier vindt u gedetailleerde technische informatie over onze producten.


CetaBever antislip vlonderbeits kleurloos l is een kleurloze, transparante, zijdeglanzende antislip houtbescherming voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts