donderdag 30 april 2015

Artifort nina prijs

Voor deze prijs heeft u een Nina op poten met bijvoorbeeld de stof Camira . Koop of Verkoop artifort nina op Marktplaats. Vaste prijs 250€ glimmend rvs poots onderstel. Artifort nina zwart stof, in perfecte nieuwstaat.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

De prijs zonder korting van de Nina vergaderstoel met een 4-poots onderstel in de . Schijf draaibaar met retourtechniek. De meubels passen overal: thuis of in een professionele omgeving. Afgebeelde prijs is de vanaf prijs in stof. Modern en luxe, maar ook elegant, comfortabel en zelfs een. Door zijn ronde en open vormgeving staat de eetkamerstoel Nina zeer vriendelijk aan uw tafel.


The rounde well-fitting back makes the chair comfortable as . Dankzij haar ronde vormen sluiten de armen en rugleuning goed aan op uw rug.

Hieronder het Prijsoverzicht van de gemiddelde prijs uit ons tweedehands aanbod . Tijdloos design van topkwaliteit voor thuis, kantoor, . Tevens is Nina leverbaar met een gepolijst aluminium kruispoot eventueel voorzien van een terugkeer. Prijsindicatie € 66Search help text. At home in the meeting room and the dining room.


Brixxo Kantoormeubelen biedt een uitgebreid assortiment. The Nina Bar Stool is a modern luxury. The smooth, fitted back makes the chair comfortable sitting upright or relaxing. Gedetailleerde omschrijving: Hoeveel zou het kosten om artifort Nina stoelen opnieuw te stofferen in een mooie wollen (vilt) stof? Aantal: stuks Prijs : € 2- per stuk Bezoekadres: KSB Den Bosch Industriepark . De nieuwprijs is op dit moment minimaal 62- euro per stoel!


Opgegeven prijs is uitvoering Nina 4-poot in prijsklasse A. Diverse mogelijkheden voor de afwerking van het onderstel. Prijs in stof vanaf 5€ Heeft u vragen over dit product? De Nina is leverbaar met limegroene bekleding.


Vijf designstoelen ARTIFORT , NINA RENE HOLTEN.

Prijs inclusief handelings- en verzendkosten en btw. Wij Stofferen, bekleden en herstofferen o. Een prachtbank voor een subtiele prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts