maandag 13 april 2015

Zelf raamstickers maken

Met ons eenvoudige ontwerp systeem kun je voortaan zelf raamstickers ontwerpen en zelf stickers maken ! Van een eenvoudig huisnummer tot aan een . En zelf uw eigen uniek raamfolie aanbrengen. In simpele stappen leggen we uit hoe je zelf stickers maakt met behulp van de ScanNCut Canvas software. Neem snel een kijkje en ga zelf aan de slag!

Laat bedrukte raamstickers maken bij Drukwerkdeal. Wil je zelf je stickers ontwerpen zodat je deze vervolgens op ramen kunt plakken? Wij hebben een site met een speciaal . Wij maken deze sticker exact volgens bovenstaand voorbeeld.


Dus onze knutselactiviteit deze woensdag was : raamstickers maken ! In de doos zitten kleuren, een zwarte kleur om de omlijning te maken , . Bij Signin Shop bent u aan het juiste adres voor o. Maak optimaal gebruik van je meest zichtbare ruimte.

Bestel je raamstickers voor op kantoor met het logo van je bedrijf of op zandstraalfolie om bepaalde ruimtes te blinderen. Of laat je raamstickers maken om de . Ik zoek dus wel degelijk de verf of het materiaal om die raamstickers te maken , niet al een afgewerkte sticker. Om uw eigen persoonlijke raamfolie te laten maken klikt u hier. Vindt u de raamfolie schitterend maar durft u het toch niet zelf te plakken?


De raamstickers van Reclameland zijn ideaal om op bijvoorbeeld uw winkelruit of bedrijfsauto te. Laat uw ontwerp drukken op raamstickers van Reclameland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen . Maak zelf leuke stickers voor op het raam met glitter raamverf. Kies afbeeldingen uit de voorbeelden of verzin zelf een . Online uw raamstickers bedrukken goedkoop voor uw bedrijf, sale, uitverkoop,.


Zelf uw raamstickers ontwerpen en laten maken voor de voorruit en achterruit . Het lijkt mij namelijk erg leuk om zelf stickers te gaan maken ! Samen met een vriendinnetje ging ze aan de slag om zelf stickers te maken. En het lukt inderdaad helemaal zelfstandig, alleen om de tubetjes . Sticker kunt u terecht voor raamfolie , canvas, tuindoek, posters en vloerbelijning. Zowel voor uw eigen ontwerp als voor het drukken van standaard.

U kunt zelf een ontwerp maken op de bestelpagina. Vrolijk je ramen op met deze glitter raamstickers , die je zelf kunt maken ! Je kiest zelf wat je wilt maken , een vlinder, rups of een bloem? U begrijpt het al: stickers voor op ramen maken is maatwerk.


Ik leg uit hoe je zelf printbare stickers kunt maken maar je mag ook mijn ontwerp printen (en kleuren).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts