woensdag 22 april 2015

Lijst voor canvasdoek

Bij baklijst vindt u het grootste assortiment baklijsten voor uw canvasdoek van Nederland en België. Omring uw doek met een canvas lijst. De canvas lijst wordt ook wel baklijst genoemd. Een canvas met fotolijst is dus behalve erg mooi, ook gelijk . Het woord “ lijst ” komt u wellicht bekender voor.


Het is daarentegen helemaal hip om je foto op canvas, net zoals een gewone foto, in een lijst aan de muur te hangen.

Zo een lijst voor een canvasdoek wordt . Canvas omlijstingen zijn tegenwoordig erg trendy. Laat daarom jouw favoriete foto in een baklijst maken. Het canvasdoek komt in de lijst te liggen, wat voor een.


De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Op een duidelijke manier wordt uitgelegd hoe je een canvasdoek van schuttingposter. Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout . Bij TopDoek kun je nu ook een leuke baklijst voor om je foto op canvas bestellen!

Een foto op canvas is een sieraad aan de muur. Maar het kan nog mooier door een baklijst voor je foto op canvast te bestellen. Dan raden wij u aan een baklijst om uw canvasdoek heen te laten bestellen.


De lijst is geschikt voor een canvasdoek met een mm frame. Opzoek naar een omlijsting voor uw canvas doek ? Vroeger werden canvas doeken zonder lijst in een huiskamer of kantoor geplaatst. Het opspannen van canvasdoek of linnen gebeurt met speciaal . Een baklijst is een lijst waar je je canvasdoek in kan plaatsen. Schildersdoek met lijst zilver x 60. Voorbewerkt canvas van ongebleekt katoen.


Keuze uit whitewash eiken, zwarte of witte lijst. Met een Baklijst geeft je de mooiste Canvasdoeken en Panelen een strakke aluminium omlijsting. Van oorsprong komt de Baklijst uit de . Canvas doek in lijst met passe partout formaat 80xx 2cm aluminium lijst.


Een echt schilderij in lijst geen print uniek. Je canvas kan extra worden afgewerkt met een beton design lijst ! Foto op super kwaliteit canvas doek laten printen.

Tot 110cm breedt en zo lang als je wilt… Wij spannen het doek . Stilleven met perzikken en pruimen op wit tafellaken en bij op canvasdoek ingelijst in zwarte lijst , doorgeschuurd met gouden rand zodat het oud lijkt. Bij Kruidvat krijg je een topkwaliteit afdruk op echt canvasdoek. Met allerlei opties zoals een lijst om je canvas, een speels meerluiks canvas, enzovoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts