woensdag 29 april 2015

Led onderzetters

Gezelligheid en sfeer met deze LED onderzetters. De LED onderzetters schijnen een straal licht in je drankje, waardoor een mooi effect ontstaat. Onderzetter met LED verlichting en drukschakelaar.


Zodra u er een glas op zet gaat de led branden in een tal . Met deze geweldige LED - onderzetter kun je dat in een mum van tijd doen.

Spiegel Wiesbaden Quatro Dimbare LED met Spiegelverwarming (ALLE MATEN ). Groothandel led coasters uit Goedkope led coasters Loten, Koop van Betrouwbare led coasters Groothandelaars. Geef uw feestjes een nieuwe dimensie met deze LED onderzetters ! Maak van je normale glazen en flessen iets bijzonders met deze onderzetters en bottlepads. Bekend van de horeca, nu ook voor particulieren.


Met deze losse onderzetters zorg je er voor dat je waterpijp in het donker mooi verlicht is. Er is al een LED waterpijp onderzetter voor maar EUR 11. De verkleurende onderzetter is een party gadget die je kunt gebruiken met feestjes.

De kleuren zullen extra sfeer geven. Led colour changing coaster De onderzetter die uw feestje een andere kleur geeft. Geef elk drankje een kleurrijke twist met deze vierdelige set van decoratieve onderzetters voorzien van LED -verlichting. Elke onderzetter kan glazen subtiel in.


Unieke RGB LED verlichtingsunit voor het uitlochten van decoratiestukken, vazen , flessen , sta tafels etc. Uniek in Nederland en België snelle levering. Deze hoogwaardige lichtgevende onderzetter met LED van 5cm is SUPER leuk voor op uw feestje met vrienden en familie.


Creëer een unieke sfeer tijdens je . Led - onderzetters van het merk Huismerk - Kruidvat is beschikbaar bij Kruidvat voor de prijs van €5. Set van Led onderzetters in de kleuren roo blauw, groen en wit. Als u uw glas op de onderzetter neerzet licht hij op, en als u uw glas eraf haalt gaat hij . Genieten met elegantie, vieren met licht! Plaats een glas op een van de onderzetters en u tovert de inhoud om van een gewoon drankje in een schitterende, . Veel grip waardoor de waterpijp goed stabiel blijft. Met het huren van deze led verlichte onderzetters maakt u uw feest helemaal af!


Heel mooi te combineren met het led dienblad en andere ledproducten.

Op het eerste gezicht lijken dit misschien hele stijlvolle witte onderzetters , maar schijnt bedriegt! Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Deze onderzetters zijn namelijk stiekem . Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor LED onderzetters.


Jetzt anschauen und online bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts