dinsdag 21 april 2015

Betonverf op trap

Beton is een sterk materiaal en dat maakt een betonnen trap enorm duurzaam. Eigenlijk betonverf maar met de kwaliteiten van een . Graag zou ik mijn trap willen schilderen in een industriële betonlook. Helaas kan ik op internet maar weinig vinden welke verf hiervoor is geschikt en hoe het . Het verven van een trap is een makkelijke klus en een goedkoop alternatief voor het.


Hoe je jouw trap verft, lees je hier.

Wil je de trap een trendy betonlook geven? Een betontrap kan je schilderen met betonverf. Kies voor een afwerkingsproduct dat extra slijtvast is en geschikt is voor intensief gebruik. Wil jij graag jouw trap een betonlook make-over geven en is jouw trap niet groter dan m2?


Dan heb je met dit basispakket betonlook verf . Heb je een oude trap wij maken van uw trap een unieke trap ! Welk type betonverf je het beste kunt nemen hangt af van de . Advies mbt betonverf op een houten vloer verven.

Dit is vooral interessant bij houten vloeren en trap schilderen, de meer belaste oppervlakken. Histor heeft trapverf, betonverf en vloerverf die zeer kras- en slijtvast zijn voor een langdurig mooi resultaat. On the stair is the Floor Paint regular. Nu wilden wij dat doen met een betonverf , maar nu heb ik gehoord dat je . Annie Sloan Chalk Paint op trappen geeft een goed en duurzaam resultaat, maar net zo als het verven van meubels is het belangrijk om te . Zo kun je de verf dus ook gebruiken voor balkons, trappen en trottoirtegels.


De verf is op waterbasis, wat als voordeel heeft dat het snel droogt en reukarm is. Trapmarkering: markeringstape – antisliptape – betonverf. Het is zeer gewenst dat bij het ontbreken van contrast op trappen en ook op . Betonnen Trap Betonlook Betonverf Trap Interieur Trap Muur Verven from Trap Schilderen Kleur Idee , source:xunbo.


De trapverf is watergedragen en erg snel droog, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken. Anders dan de naam Polycoat betonverf doet vermoeden is deze hoogwaardige betonverf tevens geschikt voor houten ondergronden als vloeren en trappen. Voor de overige soorten vloeren (bergruimte, balkon, terras) bestaan weer andere soorten betonverf. Zoekt u goedkope Sikkens Betonverf ? Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw. Er bestaat betonverf voor op de muren.


Met Sikkens Wapex PUR Clearcoat is het mogelijk om beton transparant en mat af te werken. Deze transparante betonverf kan rechtstreeks op beton en cement .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts