maandag 6 april 2015

Dampdichte laag

De dampremmende of dampdichte laag (Engels: damp-proof membrane) is een bouwkundig vlies dat het transport van waterdamp in een scheidingsconstructie . Wilt u meer weten over dampdichte folie of onze andere vochtregulerende bouwfolies? Morgo Folietechniek is al meer dan dertig jaar specialist voor de bouw. Breng bij het isoleren van gevel- of dakconstructies altijd een dampremmende folie aan.


Met een goede dampremmende- of dampdichte folie voorkomt u . Dampdichte folie voorkomt dat vocht uw constructie in komt.

Dampopen folie zorgt dat het vocht uit uw constructie kan verdampen. Een dampremmende laag is noodzakelijk omdat waterdamp vanuit de woning naar buiten wil en daardoor in de dak en wandconstructie terecht zou komen . Unieke dampdichte lagen voor elke constructie. Een dampdichte laag dient om te veel condensatie in de constructie, met name in de thermische isolatie, . Het is raadzaam een dampdichte plastic folie over de isolatie en achter de wandafwerking aan te brengen.


Dit dampscherm voorkomt dat er vocht in de . Aanpak condenserende vochtige lucht. In een woning wordt dagelijks flink wat vocht geproduceerd. Dat vocht in de lucht is eigenlijk geen probleem.

In plaats van de dampremming aan de binnenbeplating over te laten, wordt in prefab dakelementen vaak nog een extra dampdichte folie opgenomen. Bij koel- en vriescellen en gekoelde werkruimten waar o. Sleiderink is groothandel in dampdichte folie! Neem contact op met onze productspecialist of bestel dampdichte folie direct in de . Sencys dampdichte folie is een vochtscherm geschikt voor parket en laminaat. Het kan dat er geen dampremmende laag is toegepast. Een aantal soorten isolatiemateriaal heeft dit niet nodig.


Wij gaan een baksteen buitenmuur dubbelen: rachels, isolatie, dampdichte folie, gipsplaat en dan stucen. Ik zit net te bedenken dat als je later . Deze dampdichte folie komt aan de binnenzijde dak. Dampremmende folie voorkomt vochtproblemen bij dakisolatie. Onafhankelijke info dampremmende folie. De reden hiervoor is simpel, door de damp-dichte laag aan de buitenzijde kan vocht niet worden afgevoerd naar buiten.


Het vocht in de constructie zal daardoor. Voor een juiste montage heeft u voor sommige wandopbouwen een dampdichte laag nodig en aan de andere kanten weer een dampdoorlatende waterkerende . Nieuw en 1e keus meerlaagse, dampdichte folie, scherp geprijs veilig betalen in . Als laatste komt een laag dampdichte folie. Er zijn glaswolmatten die deze standaard al hebben (aluminiumfolie).


In een warm dak constructie is een goede dampremmende laag een vereiste.

Kalzip biedt een drital dampremmers aan die zijn afgestemd op de Kalzip . Dan de steenwol en dan de dampdichte folie. Maar de PIR platen hebben standaard al aan bijde kanten een soort aluminium folie laag. Te gebruiken voor onder het te storten beton of om een dampremmende laag te maken.


Folie word bevestigd aan de binnenzijde van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts