donderdag 9 april 2015

Sikkens cetol tgx gloss

Hoogglanzende, transparante lak, zeer lange levensduur voor buiten. Zeer duurzame, transparante hoogglanzende afwerking voor hout buiten op basis van. Voordelig bestellen bij Verf-voordeel. Bestel al je specialistische producten op Onlineverf.


Deze lak is transparant en hoogglanzend.

De beits is duurzaam en gemaakt op basis van alkydhars. Het zorgt voor een duurzame afwerking van hout dat zich . Transparante, hoogglanzende lak voor buiten. Perfect voor het transparant afwerken van uw . Met een verwachte levensduur van 6-jaar het ideale product. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Sikkens Cetol tgx gloss 1L vind je bij Verfonline-XL. Groots assortiment Buiten synthetisch.

Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Schrijf de eerste review over dit product. Uitstekend duurzame, transparante hoogglans aflak. Kleur: nader te bepalen kleur uit de . Het afschilderen van maatvaste houten constructies zoals . Waarmee kan ik bovenstaande lak iets mee verdunnen . Een product met een levens- duursverwachting van 6-jaar! Koop honderden verfproducten direct online in de webshop van Verfze.


Van Acrylverf tot muurfverf en van kasten tot afdekfolie. Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: Trackback URL. Bekijk alle product informatie hier! Basis Oplosmiddelhoudend Glansgraad Hoogglans Verpakking L. Vergelijk de producten en maak een . Cetol TGX gloss bestelt u voordelig en snel bij Het Verfwarenhuis, kortingen tot wel. Cetol tgX Read more about cetol , sikkens , gloss , transparante, zeer and transparant.


Omschrijving: sikkens tgx gloss is een zeer hoogwaardige hoogglanzende transparante houtafwerking voor buiten met een zeer lange levensduur.

Modelbouw Overige Marktplaats marktplaats. Afbeelding van Cetol TGX Gloss kleurloos (000) liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts