dinsdag 20 mei 2014

Lijstenmaker amstelveen

WELKOM OP DE SITE VAN ED VAN NIELE LIJSTEN. Een passende lijst voor elk kunstwerk. Ruim assortiment teken- en kunstschildersbenodigdheden, hobbymaterialen en ontwerpmaterialen. Gerenommeerde lijstenmakerij met ruim assortiment en . Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in AMSTELVEEN ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten , fotolijsten, .

Kunstwerken inlijsten in de lijstenmakerij. Zo passen de lijsten optimaal bij uw inrichting. De Inlijsteraar is HET adres voor al uw inlijstingen (schilderijen, borduurwerk, zijde, etc.) en restauraties.


Het werkgebied beslaat De Kwakel, Uithoorn, De Hoef , . Melchior Lijsten uit Meteren heeft lijsten en passepartouts in alle soorten en maten en levert in heel Nederland. De lijstenmakerij combineert topkwaliteit met stijl en . Ingma is een lijstenmaker die op zoek is naar een lijstenmaker. Kunstschilderen, tekenen, lijstenmakerij, inlijsten.

Lijstenmakerij van Amsterdam is de betere Lijstenmakerij en inlijsterij van. Heijdenrijk-junior BV, met een werkplaats in Purmerend en. Wij werden rondgeleid door Coen Meijers, één van de . Lootatelier is een lijstenmakerij in Teteringen. Onze zaak heeft een grote voorraad aan verschillende . Aan de hand van een ruim gesorteerde monstercollectie van lijsten , begeleiden wij u naar een . Bij ons kun je kunst lenen en kopen.


Je kunt komen kijken of hier een kunstwerk uitzoeken. In onze eigen lijstenmakerij leveren wij naast wissellijsten ook maatwerk. Wij leveren zowel aan de groothandel als aan particulieren, instellingen, scholen en.


Tevens restauren we orginele kunst, prenten en lijsten (ruim jaar ervaring). Fiets op terugweg langs jubilerende lijstenmaker Van Niele aan de Amsterdamseweg en. Wij zijn gevestigd op de Jan Evertsenstraat te Amsterdam met als familie bedrijf meer dan jaar aan ervaring. We nodigen u van harte uit op onze website.


Mariette de Groot Inlijsten is geverifiëerd . Daar sta je zelden bij stil, die zijn er gewoon. Amstelveen en de nieuwe behuizing bevallen, is de conclusie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts