donderdag 8 mei 2014

Dienblad rond metaal

Dit ronde dienblad van One World Interiors is gemaakt van metaal. In India werden deze ronde dienbladen vaak gebruikt voor… Meer. Het dienblad heeft een stoere, industriële uitstraling!


Serveer drankjes en hapjes op presenteerbladen of leg een dienblad in huis ter decoratie. Deze ronde dienbladen werden vaak gebruikt voor festivals of trouwerijen om grote hoeveelheden eten op te serveren. Serveer je lekkerste hapjes op dit robuuste metalen dienblad van One World Interiors.

Dit dienblad is er niet zomaar één, het dienblad is namelijk gebruikt in . Metalen mand houten dienblad patroon Eigen merk. Metaal , Rond , Dienbladen vind je op Marktplaats. Vintage Samson shag dienblad rond metaal. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Afbeelding van het product GLAZEN DIENBLAD MET METALEN HANDVATEN . Een rond dienblad van metaal met een hoge, opstaande rand met een reliëfdessin.


Een rond metalen dienblad met een rand met een geponst dessin en ronde voetjes aan de onderkant. Zwart mat gehamerd metalen dienblad , tray van vtwonen.

DistelRoos heeft een grote PTMD outlet waar je de gaafste items voor kleine prijsjes shopt! The Oak Men Square Tray Dienblad Large. Dienblad met mooi hamerslag patroon en sjiek glanzend vintage metaal. Wat je ook op dit dienblad serveert: het nodigt uit voor een feestje! Een dienblad van goudkleurig metaal met glas.


Leuk om kaarsen, een plantje of andere decoratie op te zetten. KOM Amsterdam minidienblaadje Absinthe - metaal. Gebruik een dienblad om je kopjes koffie op te plaatsen en deze aan gasten te serveren. WOOOD houten dienblad Mesa rond zwart gelakt cm. Dienblad Norton is een decoratief plateau dat gemaakt is van hout.


Etagère Ric is een zwarte metalen etagère. Mijn ronde metalen dienblad staat op de eettafel, maar er zijn meer. Stoere metalen schaal voor decoratie.


Leuk om je mooiste flessen op uit te stallen, of zet hem eens vol met allemaal verschillende kleuren . Lekker groot, rond ijzeren dienblad. En, niet onbelangrijk, een ronde salontafel is ook zeer praktisch. De bijzettafel met los dienblad is gemaakt van zwart metaal en daarom toepasbaar in bijna . Groot, ron bewerkt dienblad van Only Natural.

Voor deze rond metalen dienbladen zijn oude verf- en drukinktblikken hergebruikt. Rond dienblad SOLADOR in goudkleurig metaal La Redoute Interieurs Rond dienblad Solador in goudkleurig metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts