maandag 26 mei 2014

Riedel glaswerk

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Uitermate geschikt voor: Grüner Veltliner, witte Mosel-Saar-Ruwer wijnen, Muskat-Ottonel, Orvieto Classico, Pinot. Het uitgekiende design brengt de smaak, het karakter en de beleving van wijn naar een hoger niveau. Doosje met glazen RIEDEL VINUM champagne prestige.


Overige categorieën in Overige Verzamelstukken.

Het geeft -volledig terecht- aan hoe belangrijk glaswerk is in relatie tot genieten van wijn. Gisteren was ik in Kufstein en uiteraard rijd ik dan even langs Riedel. Gr, Berry (die wel Riedels mee zou sleuren in een sleurhut). Riedel kristallen glas uit de Vinum serie. U zult veelzijdig, stijlvol en stevig glaswerk vinden.


Tijdens de ALV heeft Résidence Wijnen een bijzondere aanbieding gedaan voor NGS leden. Schott-zwiesel - Van Duitse origine, is de grote concurrent van Riedel.

Zeer gaaf en leerzaam om rond te kijken in de fabriek waar met handwerk en veel liefde prachtige glazen en karaffen worden gemaakt. Het bedrijf, dat meer dan 2jaar geleden in Bohemen werd opgericht, wordt tegenwoordig geleid door de 11e generatie in . GLASWERK Bij Wijnhuis Prinschenhof kunt u o. Ook hebben we glazen van enkele van onze wijnhuizen . De doek is gemaakt van microvezels en heeft geen naden of pluisjes. Met trots vertellen wij u graag meer over onze samenwerking met Riedel.


Goed glaswerk verhoogt de beleving van de wijn, en zorgt ervoor dat deze het beste . Speciaal is ook het klassieke kristallen glaswerk van Atlantis. Glaswerk : voor elke wijn een ander glas. Perfect voor jonge, full-bodied (meer dan procent alcohol), complexe rode wijnen met een hoog tannine gehalte. Dit glas haalt de scherpe randen van de . Bij Accuraat Verhuur huurt u glaswerk in alle soorten en maten. Maak indruk op uw gasten met de luxe glazen van Spiegelau en Esprit.


Het bedrijf maakt haar glaswerk volgens een bepaalde filosofie dat de inhoud . Mooie sapkan met oranje deksel van het merk Riedel. Nice juice jug by with an orange lid by Riedel.

Ze zal je alles vertellen over de verschillende materialen en glasvormen. E-Bay – behoorlijke bedragen vraagt voor het mysterieuze glaswerk. Op de Dranken Pakket Expo presenteren we een selectie eindejaars wijnen en het unieke RIEDEL glaswerk.


Riedelglas komt van een Oostenrijks familiebedrijf in Kufstein, Tirol, zij produceren kristallen drinkglazen en ander glaswerk. RIEDEL wijnglazen zijn ontworpen op basis van . Wilt u wijnglazen bedrukken of wijnglazen graveren met uw eigen logo? U kunt direct beginnen met besparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts