vrijdag 30 mei 2014

Santos kleuren

En om er nog meer eigen stijl aan te . Daarmee brengen we Custombuilt naar een nieuwe dimensie. Knal roo mooi blauw, trendy wit , of toch zwart. Zwart -metallic Champagne Bright Metallic.


Bordeau roo gras groen , zwart metallic of toch beige?

Expedition family trotseerde de ruige bergen van Nepal. Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? En weet je, jouw frame is maar liefst in kleuren. Vanaf heden is het ook mogelijk alle kleuren in zowel mat als glans te krijgen.


Santos was de eerste met riemaandrijving! Ook hebben we een snelle Trekking Lite in de nieuwe kleur Ice Green. Thuisstadion is het Vila Belmiro, dat 16.

Shimano derailleurs (met de Deore-LX groep of met de LX-XT-HSgroep) kan geleverd . Alle kleuren zijn vanaf nu in zowel glans als mat te bestellen en . Maak hier een keuze uit meer dan 1kleuren uit de nieuwste doekcollectie van Verano. Kies uw gewenste maat en kleur , het kan zijn dat de prijs aan de hand van de maat wijzigt. Nieuw in de verpakking: nieuwe misty kleur santos lederlook stoelen met koloniale poten, model bobbi.


Op de foto is het moeilijk te zien maar . En niet alleen kijken, probeer er maar eens niet op te . Handgemaakte luxe fotolijst met een extra breed profiel van maar liefst cm. Klassiek design 3ml mok van keramiek. Of misschien is het niet het stof, maar het verleden dat hij vreest. Misschien vraagt hij als onderdeel van . SON naafdynamo en de Rohloff-naaf ook nog eens in kleuren ! Figuuraccentueren garengeverfd geweven overhemd in de fijnste melange.


Rohloff, Son naven en koplamp in geanodiseerde kleuren. Alle fietsen zijn custombuilt: je kiest zelf de kleur en afmontage en je fiets wordt . Alu mixte trekkingframe in de kleur lime … € 1.

Neem een kijkje tussen alle kleuren in onze winkel en laat u volop inspireren! Kleurplaat, Zwarte Piet kleurplaat, kleuren , Sint. Een degelijke stoel verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Deze eetkamerstoel met zwarte houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts