woensdag 28 mei 2014

Schilderij op maat

Wil je een schilderij op maat na laten maken of een foto naschilderen? Vanaf € 1verzorgt onze maatwerk service deze schilderijen voor jou in opdracht! Bezoek Kunstvoorjou, bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan!


Maatwerk schilderijen voor bedrijven en instellingen. Kunst op kantoor, in je bedrijf of instelling inspireert zowel klanten, gasten als medewerkers.

U zoekt hulp bij de speurtocht naar uw gewenste schilderij? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor Cobra Art is het belangrijk dat u plezier hebt van het door u gekochte schilderij.


Bent u op zoek naar een schilderij op maat ? Bij Art for Company bent u aan het juiste adres voor o. Verder heeft stArt to Art een uitgebreid aanbod . Eerst gaan we even om tafel zitten om ideeën uit te wisselen en te . Uw favoriete Porsche in een abstracte sfeer geschilderd met uw eigen verhaal als achtergrond.

Tanja vertaalt uw passie voor uw moderne . Droom je van een groot abstract schilderij in je woonkamer? Weet je precies welke kleuren je wilt, maar kan je gewoon niet het perfecte schilderij vinden dat bij . Er wordt een uniek schilderij gemaakt volgens uw eigen vraag, idee of verlangens. Schilderijen op maat en schoenen beschilderd naar wens. Hierbij wordt rekening gehouden met de . De schilderijen werk ik af met een speciaal vernis voor acryl: Het vernis beschermt het schilderij, maakt de kleuren . Twijfel je over de ideale maat een nieuw kunstwerk?


Bekijk hier tips voor het kiezen van de perfecte maat voor een kunstwerk boven de bank, eettafel en meer. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties . Naast verkoop van mijn bestaande vrije schilderijen is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te laten vervaardigen. Hieronder kunt u zien hoe ik dat ook voor u kan maken: . Laat een uniek schilderij van de skyline van Rotterdam maken.


Ook leuk om zakelijk cadeau te geven als relatiegeschenk. Van HvH heb ik eerder al wat meer schilderijen laten zien, maar deze is nòg .

Een schilderij op maat is een gepersonaliseerd kunstwerk, waarbij je precies jouw eisen, wensen, kleuren en stijl kunt aangeven. Laat uw eigen schilderij op maat maken. Op pagina zag U maatkunstwerken die resulteerden in volledig nieuwe, voorheen niet bestaande originele tekeningen en schilderijen.


Wil je graag dat ik bij je langskom in de ruimte waar je het schilderij wilt ophangen? Ook geïnteresseerd in een schilderij op maat ? Neem dan over mail contact op en Antoinette maakt een afspraak met u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts