donderdag 8 mei 2014

Verf voor beton

De levensduur van beton of steenachtige ondergronden kan door het aanbrengen van verflagen in belangrijke mate worden verlengd. Door je betonnen huiskamervloer te verven , kies je voor een relatief goedkope manier om je vloer een huiselijke uitstraling te geven. Betonnen vloer op een goedkope manier afwerken?


Deze verf is namelijk antislip, slijtvast en goed reinigbaar. Verschillende soorten verf kunnen gebruikt worden bij het verven van een vloer: op waterbasis, solventbasis of epoxy (twee bestanddelen).

Betonverf nodig voor jouw betonnen vloer? Bekijk, vergelijk en reserveer de betonverf direct online. Ga voor de mooie industriële look met betonverf van KARWEI.


Sencys betonverf is ideaal voor cement- en gipsgebonden vloeren, beton en . Diverse kleuren voor zowel binnen als buiten. Bekijk online ons assortiment en bestel direct! Zowel binnen als buiten kun je beton met wat verf makkelijk opfleuren.

Volg ons stappenplan voor een mooi en slijtvast resultaat. Betonvloer schilderen: soorten verf en kleuren. Welk soort verf je nodig hebt, hangt vooral af van de wijze waarop je de vloer gaat belasten.


Verf koop je eenvoudig online bij bol. Waarom zou ik betonverf buiten gebruiken? Er zijn heel wat redenen om buiten betonverf te gebruiken. Met betonverf gaat het beton langer mee. Maar laat u van tevoren goed informeren.


Sommige middelen zijn niet geschikt voor het verwijderen van betonverf maar voor andere soorten verf. Verf is daarbij vaak goedkoper in vergelijking met andere opties zoals beton cire of betonbehang. Het is ook beschikbaar in verschillende tinten en is makkelijk . Bekijk deze how to video en leer hoe een betonnen plafond schilderen. Verf de grote oppervlakken met een langharige muurverfrol. Een betonvloer verven is zeker mogelijk.


Een vloer uit gewoon beton is eenvoudig uit te leggen: je kan er eender welke vloerverf op plaatsen.

Heeft iemand ervaring met het verven van een betonvloer? Epoxy vloer moet je een professional laten doen. Wil je een binnenmuur van beton schilderen?


Gebruik dan een goede kwaliteit primer en een watergedragen muurverf. Door de primer hecht de verf beter op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts