donderdag 29 mei 2014

Iseldoks

Een wereldse woonwijk op een steenworp afstand van de . Appartementen, Stadswoningen en Parkwoningen in hartje Doetinchem! Wat nu nog een bedrijfsterrein op zijn retour is, is binnen enkele jaren een nieuwe woonwijk grenzend aan de binnenstad en aan de IJssel. Iseldoks eigentijds wonen met de dynamiek van de stad.


Pal aan de Oude IJssel ontstaat een modern woongebied met water in de hoofdrol.

Het project bestaat eigenlijk uit 2 . Prachtig nieuwbouw appartement met lift, slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een terras. Comfortabel en gelijkvloers wonen aan een fantastische binnentuin. Wil je wonen in Doetinchem en ben je op zoek naar nieuwbouw? Missetstraat diverse, op GemeentePand.


De karakteristieke, zéér royale stadswoni. NU ook te koop op de eerste en tweede . I I Aanspreekpunten Uitvoerder: Gemeente Doetinchem donderdag juni.

Een ruimte gezinswoning met de voordeu. De locatie ligt in het centrum van Doetinchem en bestaat. Overzicht van het project, bouwnummers en kaart. Een herziening van deze plannen is daarom noodzakelijk. De start bouw is ingeluid met de onthulling van het bouwbord door wethouder . Dat geeft namelijk een eerlijk beeld.


De geschiedenis van het project Iseldoks. Het plan omvat koopwoningen: 12 . Uw partner op het gebied van plaatbewerking! Ontwikkeling, productie, montage en verpakking.


GEM Hamburgerbroek, bestaande uit de gemeente Doetinchem en KWP, heeft het besluit . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Projectontwikkelaar KWP en de gemeente Doetinchem verwachten dat ze nog enkele maanden nodig . Nog voor het eind van dit jaar willen Kondor Wessels Projecten . Ben je op zoek naar Nieuwbouw Doetinchem? Heerlijk wonen en de dynamiek van de stad dichtbij!

Bekijk het Nieuwbouwproject Iseldoks. Dit leidt tot een ander risicoprofiel en om die reden is ook een aanvraag ingediend voor de 2e .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts