donderdag 15 mei 2014

Kussensloop maken

Een bies of piping maken voor een kussen - Duration: 5:40. DIY Zelf Kneedgum Gom Maken , Die Echt Gumt! Naailes beginners 2: Kussenhoes met rits aan de. Geen gedoe met een sluiting dus nog! Een kussenhoes naaien is helemaal niet moeilijk en je kunt er heel makkelijk de woon- of slaapkamer wat persoonlijker mee maken.


Als je nog niet zo lang naait, is het maken van kussenslopen een goede oefening.

Kussenslopen zijn makkelijk te maken en ze kunnen net de finishing touch . In een handomdraai is je prachtige kussen met neon . Lees verder om te zien hoe je zelf een kussensloop met overslag kunt maken. Fleur je interieur op met een zelfgemaakte kussenhoes. Het is ook leuk om een hoes te maken van verschillende stofjes.


Een kussensloop maken is ontzettend makkelijk zelf en wij legen graag uit hoe je dit doet. Vriendin Kim vroeg of ik haar kon uitleggen hoe je kussenslopen maakt. In eerste instantie was mijn reactie oh, dat is heel makkelijk hoor.

Neem de twee kleinste stofdelen (de achterpanden) en werk van allebei de stofdelen één van de lange kanten af met een zigzag-steek . Zoals beloofd vandaag een tutorial over het naaien van een kussenhoes met een rits in de zijnaad. Misschien schrikt het naaien van een rits je . Tutorial Kussensloop - voorbereiding achterflappen. Ik ben van plan om nog wat extra kussentjes te maken. Je bent ze vast al tegen gekomen: producten met oogjes.


Een kussen zelf maken is veel eenvoudiger dan je denkt en daarbij krik je meteen de basisvaardigheden van het naaien op. Meet het kussen waarvoor je een overtrek wil maken. En een rits met een lengte van de breedte van het kussen. De rits kan ook een stukje korter zijn (max ) maar niet langer. Ben je op zoek naar een kussen op maat van een stof naar eigen keuze?


Ook voor het laten maken van je gordijnen, tafelkleed of het stofferen van je . Gratis naaipatronen voor mooie kussens. Maak een groot of een klein kussen met deze leuke ideeën. Ronde kussens maken is niet moeilijk, je maakt ze eenvoudig zelf met.


Een kussen van een trui maken is helemaal niet zo moeilijk en vandaag laat ik in deze blogpost zien hoe je dat doet. Na alle feestelijkheden van de maand . Je hebt de mogelijkheid om een kussen helemaal dicht te naaien, een rits zetten in een kussen of een kussen met een overslag.

Kussen in grijs met stippen en roze uiltje. Ons eerste naaiproject van deze online cursus: we gaan een speldenkussen maken ! En een kussensloop met een groepsfoto is een super cadeau om te geven bij het afscheid van een collega, als verrassing voor opa en. Past u graag ieder seizoen de uitstraling van uw sierkussens aan?


Reclameland drukt professioneel uw leukste afbeelding of ontwerp op kussenslopen , die u . Je eigen kussensloop met een zelfgemaakte foto erop ontwerpen? Een unieke sloop zorgt ervoor dat je elke avond in slaap valt met je hoofd op je favoriete foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts