donderdag 15 mei 2014

Glazen decoratie steentjes

Decoratie steentjes van glas 4gram. Deze glazen decoratie steentjes zitten per 4gram verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De verf op de steentjes zijn niet waterproof.


Fleur je huis op met decoratie steentjes. Voor kleine, glazen vaasjes op de salontafel werken de decoratie steentjes erg goed. Met het decoratieve zand en de decoratiestenen van Praxis kun je glazen potten, flessen of glazen vullen en hier mooie takken of bloemstukken in steken en zo .

Glazen decoratie steentjes transparant 4-mm bestellen. Kerstboom decoratie zilveren kerstballen met steentjes stuks. Transparante decoratie steentjes glas 4ml.


Glasstenen zijn de laatste tijd zeer populair geworden. Er is een groot aanbod aan kleuren en de prijzen zijn laag. Er zijn veel varianten zoals glimmen . Voor woondecoratie of decoratie voor in huis kun je volledig terecht bij Intratuin.


Bij ons vind je alles van houten decoratie voor aan de muur tot aan gebreide . Shop nu online of in één van onze winkels!

Woondecoratie vind je óók bij Leen Bakker. Van kunstbloemen tot een leuke vaas maar ook textiel. Bekijk nu ons uitgebreide decoratie assortiment en bestel!


Een prachtige bloemdecoratie als decoratieve parallelschikking. Deze bloemschikles is handig om stap voor stap te bloemschikken. Windlicht: glazen pot, decoratie steentjes , touwrje, waxinelichtjes.


Met Deco stenen kiest u voor een sfeervolle inrichting van uw aquarium. Gekleurde decoratie steentjes 4gram. Leuke steentjes die als decoratie neergelegd kunnen worden.


Grafdecoratie zoals, vlinders, gedenkstenen, hartjes, tekststenen, bloemen van . Met leuke woondecoratie kun je de woonkamer extra gezellig maken. VACKERT decoratie voor kaars in glas, bloem, wit. Gebruik onze pakjes met gekleurd zand en steentjes in combinatie met kaarsen en kaarsenschotels om . Wist u dat u met goedkope glazen stenen mooie badkamertegeltjes kan maken? Een woon-blogger creëerde prachtige tegeltjes voor haar badkamer als . Sfeervolle woondecoratie bestel je eenvoudig op Xenos.


Ga voor een lekker kussen, fotolijstje of kunstbloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts