dinsdag 13 mei 2014

Panton stoel

Er bestaan matte en glanzende versies. Direct aan de A gratis parkeren en een hartelijk welkom! In de fonQ Inspiratie Showroom ben je aan het juiste adres voor een flinke portie inspiratie voor in of . Sommigen zullen de vorm van deze stoel wellicht herkennen.


Vintage S-chair (stoel ) Verner Panton lounge chair.

Deze stoel was zijn tijd ver vooruit . Al jarenlang wilde de Deense ontwerper een stoel van kunststof uit één stuk gieten, en in . Model “ Panton chair” In goede gebruikte staat, met gebruikssporen. Panton Chair Classic stoel van Vitra is ontworpen door Verner Panton. Rode Panton stoelen - Replica Zijn in goede staat Heel confortabel.


Stoel enzo biedt oranje herman miller verner panton stoelen aan. En nu, na nog eens vijftig jaar, is de stoel niet meer weg te denken uit de designwereld.

Reproductie van de Verner Panton Panton stoel gegoten ABS, Plastic groep, eetkamerstoel. Tegenwoordig is deze kunststof stoel een icoon van twintigste-eeuws design. We ship your order all over the world!


Vitra Verner Panton stoel roo ontworpen door Verner Panton. Stoelen waren niet het enige design waarmee hij naam maakte. Toen was de stoel niet alleen qua design revolutionair, het. Bekijk deze Vitra klassieker direct. De Panton stoel van de Deense ontwerper Verner Panton is een van de meest herkenbare design stoelen ooit gemaakt.


Een stoel die zijn verjaardag viert? Meubelfabrikant Vitra nam – nadat het ontwerp door . Omdat Verner Panton bijna tien jaar zocht naar de juiste productiemethode, was zijn stoel niet meer de eerste die daadwerkelijk in één keer uit de machine . Belleville AC stapelbare armstoel Constitute. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Ontwerpen van Gio Ponti, Eames, of de Gruppo 7. Wat vind jij van deze Deense , Dutch en Italiaanse design klassiekers?

Daarom kwam Verner Panton meer dan jaar geleden op het idee om samen met Vitra een versie van deze stoel voor kinderen te ontwikkelen. Ontdek het onstaan van deze designklassieker bij Abitaz. De Deense ontwerper liep jarenlang met het idee rond om een stoel van kunststof uit één stuk te gieten. De Panton chair van Vitra heb ik nog niet eerder geplaatst op Shopinstijl.


Samen zorgden ze voor een serieproductie geschikte stoel. Bezoek dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts