donderdag 13 augustus 2015

Lijst met glas

Een fotolijst van glas kan volledig transparant zijn of een omkadering hebben van een ander materiaal. In dat geval is de plaat van de fotolijst wel van glas. Heb je een mooi shirt dat je wilt inlijsten? Dat kan nu tussen dubbel glas met een strakke achtergrond voor een echt 3D effect.


Lijsten , wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online.

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Bekijk onze stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Bij Xenos vind je voor elke foto een geschikte foto- of wissellijst. Linden du Fez, Rotterdam, eene Toekening in vergulde lijsten glas.


Schijnbedrieger, in zwarte lijst achter glas. Houten en Aluminium lijsten Zelf inlijsten en Thuis bezorgd! Als u een lijst besteld zonder glas wilt u aub vermelden als u een board met ophanging erbij wilt .

Glas en Glas op maat glas kopen voor alle soorten glas en accessoires op maat. Lijstenmakerij shop voor inlijsten op maat en schilderij ophangsystemen met . We hebben verschillende soorten lijst glas op maat. Artglass of Imageclearglas hebben we ook voor uw kunstwerk. Sommige prenten of aquarellen kunnen beter niet tegen het glas van de lijst aankomen.


Spiegel met dito lijst uit één glas. Prachtig retro houten lijst met een afbeelding van glas. Glazen fotolijst metaal frame staand.


Dit glazen wandobject is driedimensionaal, en dit geeft een prachtig diepte effect. Lifestyle Timo Fotolijst Glas - x cm. Een Landschap met Gevogelte, op doek, verg. Een geteekend Bloemstuk in kleur, verg, lijst met glas , Een dito dito in dito. Ruim assortiment lijsten in alle formaten.


Koop posters van Scandinavisch design. Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas. Waar er bij de luxere lijsten , helder of anti-reflex glas gebruikt wordt, wordt er bij de voordelige lijsten soms plexiglas gebruikt.

Fotolijst Easy Frame is een goudkleurige lijst , gemaakt van kunststof. Het Premium line floatglas wordt door ons verkocht als de beste kwaliteit glas voor de professionele lijstenmaker waar de kwaliteit op de allerhoogste plaats . De lijsten verschillen in uitvoering, materiaal, maat en kleur. Kies dan voor onze glazen fotolijstjes, compleet transparant en zonder passe partout. Bij Lijst IN kunnen we uw inlijsting voorzien van een beschermend glas , eventueel met UV-coating en ontspiegeling, en een passe-partout. Of toch een moderne houten lijst voor een kunstwerk?


Graveurs in- en Slijpers van glas en kristal. Een witte of toch zwarte passepartout?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts