donderdag 6 augustus 2015

Eigen behang ontwerpen

Ontdek onze ontwerpservice en laat onze ontwerpers jouw helpen met het vinden van jouw ontwerp , het personaliseren of er zelf een creëeren. Ontwerp jouw eigen behang op elk gewenst formaat Altijd up-to-date met de laatste interieurtrends! Verras je klant met behang waarop een uniek dessin of . Zelf je behang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²!


Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit.

Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig . Er liggen kant-en-klare rollen in de winkels en er zijn behangboeken waaruit je exclusief behang kunt bestellen. Ontwerp je eigen behang en zorg ervoor dat je iets echt origineels aan de muur hebt. Je denkt misschien dat het duur is, maar dat valt reuze . In een paar simpele stappen voorzie je jouw muur van een prachtige wallprint!


Voor meer informatie kun je onze pagina met behanginstructies bekijken. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van . Na het ontwerpen komt jouw behangpapier in het winkelmandje terecht en kun je afrekenen.

Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Het hele jaar nagenieten van je vakantie: ontwerp je eigen fotobehang. Bij de Hema kan je tegenwoordig je eigen behang ontwerpen.


Je moet eerst software downloaden die je van de website van de Hema kunt afhalen, en deze i. Waan je in een lagune of in een tropisch regenwoud. Met uitzicht op een prachtige baai en de mooiste natuur. Maak gebruik van onze gratis verzending . Op ons behang printen uw eigen ontwerp of onze dessins.


Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Upload uw ontwerp en wij drukken uw behang snel en voordelig. Geef een unieke, persoonlijke uitstraling aan uw bedrijf of interieur. Via de gratis downoadbare software geef je in een handomdraai jouw . Bestel eenvoudig en voordelig je eigen professionele fotomuur.


Heb je een foto die je levensgroot geprint wil hebben, dan kun je hier fotobehang. Altijd op hoge kwaliteit behang en altijd razendsnel geleverd! Maak je eigen unieke gepersonaliseerd fotobehang.


Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur.

Dankzij het nieuwe fotobehang van de winkelketen Hema kan je nu samen met het hele gezin je eigen behangpapier ontwerpen : creatief én . Voor een project op school wil ik een ontwerp (schilderkunst) van 1bij 35. Bij Behangwereld vindt u een groot assortiment behang en fotobehang met meer dan 10. Je mooiste, avontuurlijke, sportiefste, vrolijkste herinneringen van je leven kun je levensgroot met een . Bekijk onze standaard collectie fotobehang of bestel een eigen ontwerp ! Binnen stappen je eigen foto op behang , met de fotobehang tool van.


Vervolgens gaan wij je foto printen op vliesbehang en sturen het naar je op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts