woensdag 26 augustus 2015

Ikea houten lamellen

Als u standaard maten zoekt en geen maatwerk vereist zijn houten jaloezieen van de ikea een prima optie. Als u echter op maat gemaakte houten jaloezieen. Kies voor maatwerk in plaats van jaloezieën van Ikea.


Een perfect alternatief voor jaloezieën van Ikea. Houtimitatie jaloezieen voor vochtige ruimte . Piet Boon 50mm houten Jaloezie Graphite - 130X1cm. Intensions - Jaloezie Hout - 50mm - Uni FSC Wit - 60x130cm.


Je vindt bij ons alles van rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen tot jaloezieën in allerlei kleuren en stijlen. Ook voor houten jaloezieën ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Helaas hebben wij niets gevonden voor houten jaloezieen ikea. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt.


Set van houten jaloezieën van ikea : 1x 100x230cm (breedte x hoogte) 1x 120x230cm 1x . Bij van jaloezie zijn een aantal lamellen helaas afgebroken. Met houten jaloezieën maak je je huis helemaal af. Met de juiste raamdecoratie, zoals houten jaloezieën creër je de sfeer die je wilt hebben. Populaire jaloezieën op het moment zijn de aluminium en houten varianten.


Of kijk eens naar een houtoptiek jaloezie. Deze zijn gemaakt van vochtbestendig . Wij maken je jaloezieën of shutters graag voor je op maat. Jaloezieën zijn ideaal als zonwering in de zomer en extra isolatie in de winter.


Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat je zelf de lichtinval kunt bepalen. Ben je niet op zoek naar maatwerk houten jaloezieën maar wil je de standaard Ikea jaloezieën? Ook wanneer je niet zoveel service wenst, dan.


Ons maatwerk is tegenwoordig zo gunstig geprijsd ,dat u voor een beetje meer geen standaard aluminium jaloezieen van ikea koopt, maar echt maatwerk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts