dinsdag 18 augustus 2015

Pipe en drape

Met behulp van onze systemen kunt u eenvoudig een ruimte afschermen. Regio Antwerpen Mechelen Brussel Herentals. Voor beursstanden, banners en tijdelijke decors.


Gebruik pipe and drape in plaats van een truss om tijd en plaats te besparen. Wij bieden het zowel aan in de verkoop als verhuur.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Die bestel je bij Bax Music met dagen bedenktijd. Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Op die manier ontstaat een systeem wat eenvoudig zelfstandig . Pipe and Drape - Verstelbare gordijnstang kort. Alle doeken zijn brandwerend en dempen tevens het geluid.


Pipe en Drape Systemen de oplossing voor standbouw en ruimte afscherming. GRATIS verzending vanaf €5-, snelle levering en uitstekende klanttevredenheid!

Alle benodigdheden voor uw evenement zijn eenvoudig te huur Skippy-Rent. Doekenwandsysteem Set bestaat uit: Doughty tanktrap. Bridge heeft dit altijd op voorraad.


In onze assortiment hebben wij een groot aanbod . Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op . Makkelijk witte pipe en drape afscheidingswanden huren bij Zoef. Hier vind je eventbedrijven die pipe en drape verhuur aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!


Alles pipe and drapes zijn van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop. Vanderfeesten dranken en party-rent is een slijterij en verhuurservice in de regio weert. Mooie afscheidingswand In alle kleuren en maten te krijgen. EASY TENT verhuurt niet alleen tenten maar zorgt ook voor de volledige inrichting naar wens. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Met ons snel te monteren “ pipe and drape ” systeem kunnen grote ruimtes worden “dichtgehangen” met het bekende brandwerende zwarte doek waardoor de . Een kale loods kan snel worden omgetoverd tot.

Vind de fabrikant Kopen Pipe En Drape Canada van hoge kwaliteit Kopen Pipe En Drape Canada, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij . Onze catalogus biedt u een duidelijk overzicht van alle artikelen die wij voor verhuur aanbieden. Speciaal voor locaties waar het niet wenselijk is om truss op statieven of aan takels te hangen, hebben we een pipe- en drape systeem ontwikkeld. Pipe - and Drape , wit, meter hoog Vandoorn verhuur heeft alles voor uw feest, van statafels tot bestek.


Dit gebruiksvriendelijke pipedrape systeem gaat verder dan ooit te voren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts