woensdag 5 augustus 2015

Workshop keramiek

Terre-Pure, het keramiekatelier van Els Vanwijnsberghe. Hier steekt men de handen in de klei en valt het denken stil, tijdens de workshops keramiek. Ik zet me achter een homp klei voor een mini cursus keramiek. Het schemerige appartement in New York met op de achtergrond Unchained Melody ruil ik voor . Katja Van Breedam, ze deelt haar passie voor keramiek met anderen.


Haar atelier wordt ter beschikking gesteld voor cursussen.

Doe dan mee aan de workshop Keramiek van keramiste en docente Boukje Landsman. U kunt uw werk na afloop zò meenemen, óf achterlaten, laten drogen en . Dot van der Beek en Nicole Kranenburg verzorgen het komende seizoen onze keramiek workshops in Kantia. Zij zijn in Nederland opgeleid als keramisten en . Atelier Odette is gespecialiseerd in keramiek.


Op ambachtelijke wijze maken wij gebruiks- en kunstvoorwerpen van steengoed-klei en porselein. Syntra West opleiding : Keramiek - Workshop : Maak kennis met deze unieke ambacht! Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van meerdere .

Mie Ghesquiere is gepassioneerd door klei en keramiek. Kunde en kunst leerde Mie door het werken in verschillende ateliers en het volgen van workshops in . Abonneer je en vind gemakkelijk de keramiekcursus of workshop die bij je past. Heb je zin om met je handen iets moois te maken van klei? Leen Van Diest studeerde af aan de Stedelijke Academie van Schone Kunsten te Gent, specialisatiegraad Keramiek. Middenin de polders, omringd door water, groen en boerderijen ligt Schipluiden.


In deze korte workshop kan er enkel . Schipluiden is onderdeel van het mooie Midden Delfland dat tussen steden als . ArtisanHub brengt twee gepassioneerde ambachtsmensen en hun atelier samen. Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen is een museum en een atelier! In het atelier worden workshops georganiseerd en leren deelnemers meer over dit . Tijdens deze workshop ga je gewoon wit (lees: saai) servies een tweede leven geven,. Maak op ongedwongen wijze kennis met keramiek. Tijdens de workshop ga je zowel boetseren, als een potje draaien achter een pottenbakkersschijf.


Introductiecursus keramiek Deze cursus is bedoeld voor beginnende keramisten en. De workshop van Klei tot keramiek is een ontspannende, creatieve workshop. Iedereen kan kleien en heeft dit vaak op jonge leeftijd ook gedaan!


Cursussen Keramiek Workshops keramiek.

Engeland heeft een ongelooflijk mooie en rijke traditie in de keramiek en de potterie. Ik ben dus ook ongelooflijk blij en dankbaar dat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts