dinsdag 25 augustus 2015

Kleurmeter

Deze draagbare kleurmeter is een veelzijdig inzetbaar instrument. De Lico van Hach is een krachtige spectrale colorimeter voor professionele kleurmetingen van heldere, transparante vloeistoffen met referentiestraaltechnologie . Kleurmeter ColorLite, Spectrofotometer, Portable kleurmeters , stationaire spectrofotometer, In-line systemen. De Cube is de kleurmeter die iedereen die met kleuren werkt moet hebben.


Snel, gemakkelijk en betrouwbaar meet je kleurwaarden.

Men kan ervoor kiezen om een kleurmeter in te zetten voor de beoordeling van het uitzicht van afwerkingsmaterialen. Bekijk ons assortiment Kleurmeter (artikelen). De metingen van dit toestel stemmen . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


In speelgoe elektronica, huishoudelijke apparaten, coatings - een opvallende . Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op . HunterLab wordt in Nederland geleverd door Elscolab . In een digitale camera zit een automatische kleurmeter , die zo goed mogelijk inspeelt op de menselijke kleurgevoeligheid.

Eén puzzelwoord gevonden voor ` Kleurmeter `. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén . Ik zoek een app waarmee je de RGB kleurcode ( decimaal of hex) van een object (een muur of deur bijvoorbeeld) . Korte beschrijving techniek: Iedereen wil graag eenvoudig en accuraat over kleur kunnen communiceren. Een kleurmeter voor lichtbronnen t). Instituut voor Zintuigfysiologie RVO-TNO, Soesterberg. SSpectrale kleurmeter van heldere vloeistoffen. Colorimeter for colour measurements of clear, transparent liquids with reference beam technology.


Techkon Techkon SpectroDens Premium. De ideale kleurmeter voor kwaliteitsmetingen in de prepress en drukkerij. Onze kleurmeter van X-Rite biedt hierin de uitkomst.


Daarmee kunnen we exact meten welke kleur is gebruikt, waarna we eenvoudig de verf in . Eén druk op de grote knop geeft de dichtstbenaderende NCS kleur. De kleurmeter NCS Colour Scan is compact, licht en eenvoudig te gebruiken. Nederlandse vertaling van het Afrikaanse woord „ kleurmeter ”. Met behulp van de NR1portable kleurmeter kan men snel, doelmatig en tegen zeer lage kosten de kleur of witheid meten en registreren.

In de messing kubus op de zuil is een ronde draaibare houder, met gradenverdeling en een uitschuifbare lade met een mica (?) venster gemonteerd. De AL2is een compacte fotometer voor het bepalen van kleur intensiteit in drinkwater. Op basis van absorptie van ultrablauw licht wordt . Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achterlaten: Trackback URL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts