woensdag 26 augustus 2015

Leolux volare aanbieding

Leer en vulling in heel goede conditie. Een kenner weet de waarde van deze design stoelen. Koop of Verkoop leolux volare op Marktplaats.


Horatio type: zitsbank kleur: Blauw uitvoering: Leer Showmodel uit de winkel. Nu in de leersoorten Senso en Danza of stof Loft en Maple extra voordelig! Jan Armgardt creëerde met Volare een meer eigentijdse variant.

Met de minimalistische industriële vormgeving die zo kenmerkend is voor draadmeubelen, . Daarom is het voor u een uitkomst dat Brok Interieur deze showroommodellen in de aanbieding heeft. Leolux Fauteuil Volare jaar Volare ! Gratis levering door heel Nederland ! Bekleding: Stof en leer of een combinatie. Kom dan naar onze showroom voor persoonlijk advies op maat! De minimalistische vormgeving zorgt met de kussens voor een luxueuze uitstraling.


Naast de aanbiedingen zijn er nog veel andere mooie meubelen te zien.

De Volare is een beetje eigenzinnig. De verwijzing naar het design uit het begin van de vorige eeuw is evident. Daarvoor zorgt het geëpoxeerde draadframe dat Volare tevens een . Door de comfortabele doorgestikte kussens kun je opt. Welkom bij Niet Nieuw Design voor nieuw en 2e hands design meubilair en verlichting.


Zoekt u een tweedehands leolux volare fauteuil ? Vakkundig (interieur)advies en Goede service. U bent van harte welkom om dit model in onze showroom te Dronten in Flevoland te . Nieuwe banken, stoelen, tafels en kasten worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd. Reden genoeg om de aanbieding met dit kwaliteitsleder nog even te verlengen.


En dat is de reden voor een feestelijke actie. De stijlvolle fauteuil is namelijke extra aantrekkelijk . Voorraa : diverse modellen in showroom. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u langskomen in onze showroom ,. Voor het volledige modellenoverzicht verwijzen wij. LET OP: Via Creandi is geen showroom.


Het laatste nieuws uit de interieurbranche ontvangen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts