donderdag 27 augustus 2015

Boot stickers maken

Zie direct hoe de boot naam sticker eruit komt te zien. Wij maken deze sticker exact volgens bovenstaand voorbeeld. Klik en kies hier voor uw plaklettters bootnamen bootstickers en bestel ze snel, goedkoop en gemakkelijk.


U ontvangt uw ontwerp per e-mail en dan wordt uw . Van Y-registraties tot plaats- of bootnamen en bootstickers.

Creëer de naam en thuishaven van je boot met duurzame plakletters. Bootstickers snel en eenvoudig besteld. Veel informatie over het bestellen en drukken van stickers is te vinden op. Zowel voor uw eigen ontwerp als voor het drukken van standaard stickers bent u. Bestel uw bootstickers nù super voordelig op businessstickers.


Bepaal zelf het lettertype, de maat en de kleur! Dat is geen probleem met de bootstickers van SuperLetters.

Enschede – Met het nieuwe vaarseizoen voor de deur, wordt het tijd de boot weer vaarklaar te maken. Enschede: online de naam van je boot in plakletters bestellen. Ook wanneer u een bedrijf heeft die niks met water te maken heeft kan reclame op een boot alsnog een goede manier zijn om uw bedrijf te . Omschrijving: Set van stuks bootnamen met opschrift naar eigen keuze. Lettertype: Keuze uit verschillende lettertypesFormaat: Verkrijgbaar in tekstlengte . Dan ben jij hier aan het juiste adres ! Stickers - Wil je je eigen stickers ontwerpen? Met bootstickers zorgt u voor de juiste belettering.


Met plakletters kunt u prima de naam of bijvoorbeeld de registratiecode op uw boot aanbrengen. Decoratiestickers, geboortestickers, plakletters, belettering, saleteksten en nog veel meer, bezorgd binnen UUR! Gemakkelijk jouw eigen sticker maken op basis van een eigen ontwerp of tekst! Tapijt stickers -decals voor in de boot , nu te bestellen! Kiest u 2: dan kunt u ook woorden doorgeven waar we stickers van gaan maken.


Zo kunt u bijvoorbeeld ook stickers laten maken van de stad waar de boot. Op Drukzo kun je jouw eigen stickers kopen. Laat stickers drukken met jouw design!

Diverse formaten en materialen voor alle doeleinden en oppervlakte. Onze eigen productie afdeling kan bootbelettering en full-colour stickers maken voor elk type kunststof, polyester , rubber of hout. Boten en maritiem - Bumperstickers.


Upload je eigen ontwerp en wij drukken het voor je. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte ontwerp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts