maandag 31 augustus 2015

Truss zwart

De Heavy truss heeft een dikkere wanddikte dan de x-serie en is hierdoor minder . Prolyte truss buis 48mm L050cm 2xCCS6. BVA Auctions is het online veilinghuis van Nederland met meer dan miljoen geregistreerd klanten. Globaltruss FDcompatible met Eurotruss Fen Admiral truss.


Deze zwarte truss delen kunnen goed gebruikt voor truss constructies tijdens beurzen en . Als u uw trussen netjes en zonder krassen wilt houden dan is deze beschermring van Admiral de uitkomst!

Hoogwaardige TÜV gekeurde truss voor theater, clubs, dancings, etc. Naar aanleiding van het Rieu-ongeluk, maar eens een opmerking over een begrijpelijke - maar spannende - neiging, waaraan ik mezelf ook . De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling. Haak voor het installeren van projectoren, lichteffecten etc.


Universele telescopische Back to Back trus bevestiging met hoek-en draaiverstelling. De nieuwe FTCD buizenset is de nieuwe norm in flexibel Back to Back . Universele zwarte buizenset geschikt voor directe trussmontage met een extra korte lengte van 1mm voor projectoren en andere apparatuur incl. Truss Quattro H30V-003R hoek rond 090º.

Uitbreiding zwarte truss in de verhuur. Verstelbare truss adapter voor 50mm Buis Zwart. Schrijf de eerste review over dit product. Projectiezeil voor truss zwart 2x 4cm. Geen technische kenmerken beschikbaar.


P- truss met vrouwelijke ontvangers zwart. Truss-case voor 1Eurotruss pennen en veren, zwart. Bekijk ons ruime assortiment van A-merken gitaaronderdelen en accessoires. Interal Protruss Sis de vierkante truss variant van de Interal Protruss serie.


Het komt in drie aparte secties die zijn . Het zwarte molton is brandvertragend en heeft een verduisterende functie. Mocht een huren van een truss constructie niet de voorkeur hebben, maar u wilt wel . Verberg uw truss of cre er een mooi effect met deze truss cover van Expand. De XPTCBlack is 150cm lang en is geschikt voor driehoekige en vierkante . De RDAVPRO truss karren zijn speciaal ontwikkeld voor de trussen met. De Duratruss klem is netjes afgewerkt en zwart gecoat.


De klem compacte en krachtige klem sluit goed aan op de truss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts