vrijdag 21 augustus 2015

Lecol vloeibare was

De vloeibare was reinigt, beschermt, onderhoudt en zet de . Rob van der Voort Parket is een dynamisch, professioneel bedrijf met een jarenlange ervaring dat zich richt op de verkoop en het leggen en renoveren van. Dit product is geschikt voor alle geïmpregneerde parket . De was reinigt, beschermt, onderhoudt en zet de vloer gelijktijdig . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Een vloeibaar onderhoudsmiddel om met was behandelde vloeren van een nieuwe beschermende waslaag te voorzien. Is bovendien volop belastbaar met het hoogste . Omschrijving: lecol vloeibare was lecol vloeibare was is een hoogwaardige oplosmiddelhoudende witte, gele of bruine speciaalwas. Hoogwaardige , oplosmiddelhoudende vloeibare was.


Details betreffende de verstrekker van het veiligheidsinformatieblad Lecol . LECOL OH-STEP-STOP ONDERHOUDSWAS VLOEIBAAR. Boenwas vloeibaar voor alle met was behandelde parketvloeren.

Uit voorraad te bestellen bij Vloeronderhoudshop. Deze vloeibare speciaalwas reinigt, beschermt en onderhoudt de vloer met was. Vloeibare was , merk: LECOL , aantal: stuks, 950ml, kleur wit . Lecol Refresher Laminaat reiniger OH 70.


Deze was is bedoeld voor het periodiek onderhoud van uw wasvloer. Oppervlakkige krasjes worden dichtgezet en na behandeling is uw vloer weer beter . De was heeft een zeer hoge glansgraad en wordt voornamelijk in een vloeibare vorm gebruikt. Opmerking: Leha Step Stop OH-vloeibare was kenmerkt zich door een minder glad. Leha OH Step-Stop vloeibare was 1L.


Wakol PU 2voorstrijkmiddel is een water- en oplosmiddelvrij ééncomponenten polyurethaan sneldrogend voorstrijkmiddel dat tevens als vochtscherm voor . Tida parket in Tilburg levert en legt perfect parket en prachtige houten vloeren. Leha hardwasolie VL 1 vervangen door impregneerolie VL95. Dit technisch merkblad is gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek.


Desondanks kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld . Ciranova Vloeibarewas is gemaakt op basis van bijenwas en terpentijn olie. Grote Schoonmaak Brussel Alliance Group.

Eenvoudig en snel een gat in de vloer repareren? Het kan met Weber Easyrepair Vloerreparatieset. Zorg er altijd voor dat u tijdig een nieuwe laag polish in geval van lak, vloeibare was in het geval van was, onderhoudsolie in het geval van olie en vloeibare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts