woensdag 5 augustus 2015

Kast onder trap inrichten

Bekijk hoe je van je overvolle trapkast een overzichtelijke voorraadkast maakt. Voorraadkast opruimen onder trap IKEA trapkast. De ruimte onder je trap biedt heel wat mogelijkheden. Een fris tintje voor de trap én extra opbergruimte in de hal: Thomas staat weer voor een nieuwe uitdaging.


Belangrijk onderdeel van dit project is de kast die hij.

Hoe kunt u de ruimte onder de trap optimaal inrichten ? Wil je de ruimte onder de trap echt optimaal benutten? Dank dan van te voren goed na over hoe je deze het beste kunt inrichten. Wij geven je tips en negen voorbeelden van hoe de ruimte onder de trap te benutten.


Het meest efficient is natuurlijk kastruimte onder de trap. Heb je al eens gedacht aan de oppervlakte onder je trap ? Een boekenkast onder je trap , dat hebben we trouwens al eens eerder gezien. Een gemiste kans want de ruimte onder de trap is een prachtige mogelijkheid om het aantal vierkante meters kastruimte in huis te vergroten.

De meest voor de hand liggende oplossing is een dichte trapkast maken. Nu de trap er staat kunnen we het ons visueel beter voorstellen dan op. Ik heb er Ikea kasten onder gebouwd en ga dit nog afwerken met . Gelukkig valt de ruimte onder de trap vaak goed te benutten. Naast de buitenkant van de trapkast kunt u ook de inrichting geheel op maat laten maken.


Mijn trapkast zit onder een vaste trap die een graden draai maakt. Wat doe je met de loze ruimte onder de trap ? Beschrijving: gebruikte kast voor onder een trap of schuin dak. De Inzetkast verdubbelt de opbergruimte in iedere trapkast.


Het is een draaibare kast in een stalen frame, die in uw deuropening of kozijn geplaatst kan worden. Moderne plaatsbesparende kast onder de trap. Inrichting brasserie in sfeervolle landelijke stijl. Een dakkapel, een schuine wan een trap … er gaat geen enkele ruimte meer verloren! Je plaatst er probleemloos een perfect passende ingebouwde kast onder.


Binnenin volgt de inrichting perfect de hellingsgraa zonder plaatsverlies. Een kleine keuken inrichten kan een ware nachtmerrie zijn.

Borden worden meestal in een kast gezet, maar ze nemen op die manier vrij veel. Dit geldt zeker voor de ruimte onder de trap , omdat deze scheef loopt. Of je nu veel opbergruimte hebt of niet: in onze voorraadkasten en stellingkasten kan je veel kwijt. Graag wil ik van de ruimte onder de vaste trap een gangkast maken.


Maar zoals al gezegd hebben we vaak wel wat rommeltjes op te bergen, dus benutten we de ruimte onder de trap liever praktisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts