dinsdag 31 maart 2015

Vierkante plastic bakjes

Verpak uw versproducten met plastic bakjes voor een goede presentatie. Er zijn fruitbakjes en bakjes voor groente die. Zoek je kunststof cups, bakjes of bakken voor het presenteren en verpakken van snacks, maaltijden en gerechten?


U heeft gekozen om alle plastic bakjes te bekijken. Onderstaand kunt u een keuze maken voor een plastic bakje. Via deze site vindt u een breed assortiment aan plastic bakjes voor zowel de industriële verpakker als de detaillist.

Ons assortiment plastic bakken en plastic. Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes zoals gastro bakken, sausbakjes, snackbakjes, kibbeling of bijvoorbeeld haringbakjes? Vierkante plastic bakjes met klapdeksel.


De vierkante bakjes worden veel gebruikt voor het verpakken van kleine etenswaren, salades, fruit en tapenades. Dit vierkante kleine opbergpotje met klemdeksel is heeft een mooie retro look. Bij Xenos vind je allerlei bakjes om je restjes in te bewaren.


Horeca Select Plastic verpakkingsbekers rechthoek 2ml 1stuks. Hét Alternatief voor Plastic Bakjes.

Verschillende Maten Leverbaar: 400ml, 450ml, 600ml en 700ml. Bekijk online het Kunststof -assortiment van Action op Action. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Het is ook te herkennen aan een vierkant icoon met golflijntjes. Niet alle plastic bakjes worden echter getest, waardoor je niet altijd zeker weet . Onze aluminium bakjes zijn een uitstekende isolatie en perfecte.


De Ucsan Plastik keukenwaren zoals eetborden, bakjes , snackborden, bekers . Lock Stock Spin Plastic Bakjes (Stuks). Pyrex vierkante schaal m plastic dksl Pyrex Serveerkom. Handige wegwerp bakjes , om eten of andere producten in te bewaren.


Zie ook meer wegwerp bakjes en potjes met deksels! Twee weken geleden heb ik lepelgebakjes gemaakt voor mijn vader zijn 70e verjaardag. Die heb ik gemaakt in de (ronde)drinkglazen van . Handig voor bijvoorbeeld restanten eten of om geopende zakken in te bewaren. Vind de fabrikant Kleine Plastic Bakjes Met Deksel van hoge kwaliteit Kleine Plastic.


Deze emmers en bakjes zijn gemaakt van Polypropeen, een stevige plastic soort. Transparante emmers en bakjes met deksel tegen scherpe prijzen bij lage. APlastic Bakje Wit 4x250st (Doos).

Saladebak vierkante box met klapdeksel 250cc 1st . Meulendijks - 1vierkant zwart 500cc. Joop Voet Verpakkingen is leverancier van kunststof verpakkingen. Door de consument worden dit gewoon plastic bakjes genoemd. Het plastic is hard en stijf en meestal zeer dun.


De bakjes zijn niet geschikt voor magnetron, oven of diepvries. Ik ben de plastic zakjes en voorverpakte koekjes een beetje zat. Bij de Zeeman heb ik kleine vierkante en ronde bakjes gekocht, voor een euro geloof ik.


Kies bijvoorbeeld uit opbergbakken, kunststof bakken, stapelbakken of plastic bakken om je kleding, gereedschappen en alles wat je maar kunt bedenken in op . Uit onderzoek blijkt dat een flesje ruim 150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts