vrijdag 13 maart 2015

Kleuren stickers

Ronde sticker etiketten gekleurd mm. De stickers hebben een diameter van ongeveer mm. Onze full color stickers zijn voor elke toepassing geschikt. Kies voor haarscherpe kleuren stickers , kies voor de Mimaki printers van Stickerwinkel.


StickerOp maakt muurstickers uit een heel grote collectie kleuren.

Zo hebben wij al meer dan matte kleuren. Het blijft dus altijd lastig om de kleuren op een beeldscherm te beoordelen. Om zeker te zijn van uw zaak raden wij u aan een test sticker te bestellen op onze . Apli ronde etiketten in etui diameter mm, geassorteerde kleuren , 2stuks, per blad. Apli Kids stickers XL, doos met rollen in kleuren en vormen. Kleuren van de muursticker: U vindt in de afbeelding de kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn.


Wij beschikken over matte, glanzende en spiegelende . In welke kleuren kunt u onze stickers bestellen en laten maken?

Wij geven dit weer in dit enorme overzicht. Onderstaande stickers op rol worden geleverd conform de volgende specificaties :Ondergrond: Kies uit van onze standaard kleuren. Zelfklevende etiketten bedrukt in kleur. Bekijk de categorie etiketten en stickers op hema.


Van standaard geeltjes tot een 8-pak met verschillende kleuren , vormen en tekstprints. Kleurboek met stickers in boerderij thema. Na het inkleuren van de kleurplaten kun je aan de slag met de stickers ! Metallic- kleuren , uni- kleuren , ral kleuren. Specialist professionele bedrukte etiketten en stickers op rol.


Vinyl stickers op rol in kleuren bedrukt en afgewerkt met een glanzende of matte vernis. Dankzij het PP materiaal zijn de stickers geschikt voor zowel binnen - . Totaal 1stickersDiverse afbeeldingenElke sticker. Dompel jezelf onder in een caleidoscopische wereld van stickerkunst met Kleuren met stickers : wereldmonumenten.


Bij de kleur kiest u dan voor raamfolie geetst. Overzicht kleuren stickerfolie: Ondoorzichtige kleuren stickerfolie: Deze kleuren voor stickers zijn ondoorzichtig en . Levensbloem Stickers , FL63 Andere THERAPIE, Gamma levensbloem stickers in chakra kleuren of matte goudkleur in verschillende formaten, papiersoorten . Maak kennis met het nieuwe vriendje van Anna, Elsa en Olaf!

In dit boek vind je als extraatje een heleboel stickers. Met dit kleurboek is elke Frozen-fan uren . Je kunt kiezen uit verschillende kleuren , lettertypes en gezellige plaatjes! Let op: De ronde naamstickers zijn, . Wij maken dagelijks voor vele opdrachtgevers stickers in allerlei vormen, maten en kleuren.


Geen vorm of materiaal is ons te gek. Kleine stickers van glanzend plastic folie in 3D. Harten en geometrische vormen in kleurtinten per vel. Set met vel van elke kleurstelling.


Zoals voor Vinyl, flex, softflex, en hout kleur. In één zakje zitten dus stickertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts