vrijdag 20 maart 2015

Workshop mozaik

Een dagworkshop mozaieken is een nieuwe workshop bij 2Handjes. Je kan in het atelier terecht voor mozaïeklessen. Als beginner en gevorderde ben je welkom en word je professioneel begeleid . Boek nu een leuke en rustgevende workshop zoals een mozaïek workshop.


Wil je een mozaïek maken dat je dezelfde dag nog mee naar huis neemt?

Neem dan deel aan een korte workshop van uur. Workshop mozaïeken , maak de mooiste figuren tijdens deze creatieve workshop, leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje of vriendenuitje. Workshop mozaïek of keuze uit andere workshops en evenementen Bij Maud Tilburg in Brabant. Verschillende materialen kunnen worden gecombineerd en al snel ontstaat er een verbluffend kunstwerk. Met deze workshop leer je de technieken met keramiektegels in uiteenlopende kleuren.


Vraag nú aan of kies uit één van de . Een mozaïek workshop is een leuke en creatieve activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje.

Alleen, met tweeën of met een groep? Mozaïek je eigen onderbord of spiegelpaneel! Creatieve Mozaiek Workshop van 13:en 17:00.


Ruime keuze in kleuren en steeds wisselende ondergronden, zoals . De leukste en creatiefste workshop op Urk. Maak uw eigen of gezamenlijke mozaïek in een gezellige ambiance. In de oude dorpskern van Urk geeft Geert . Lekker fröbelen en je eigen creatie in mozaïek weergeven! Inspirerende mozaiek workshop tijdens je vakantie in Frankrijk.


Met mooie locatie met zwemba massage en heerlijke 3-gangen diners. Een gezellige en creatieve bezigheid voor iedereen. Een workshop mozaïeken is inclusief alle materialen.


Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals een dienbla kaarsenplateau, spiegel, vlinder, hart . Hier kun je terecht voor je mozaïek workshop , . Verder zijn we in Rotterdam bekend om onze mozaïek workshops en cursussen. En kunt u in onze MOZAÏEKWINKEL alle materialen kopen om zelf de mooiste .

Tijdens deze workshop maak je je eigen kunstwerk. Want is een eigengemaakt sfeerlicht of dienblad niet gewoon ontzettend leuk? WORKSHOP MOZAIEKEN OSS - meer dan jaar ervaring - scherp geprijsd.


Wellicht dat je ooit in Barcelona de kleurrijke kunstwerken van Gaudi hebt gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts