maandag 16 maart 2015

Klok voor meisjeskamer

Ook alles voor de kinderkamer vind je bij bol. Meubeltjes, verlichting, textiel en decoratie. Kinderkamer klok Cars Bliksem McQueen cm. Schilderij - Vintage, klok en orchidee 60x40cm.


Bij Fleurig en Kleurig vind je allerlei vrolijke, hippe en kleurige kinderkameraccessoires en kinderlampen om de kinderkamer nóg leuker te maken!

Houten elementen voor op de wand met klokje. Alle elementen zijn van hout en afzonderlijk beschilderd. Leuke klok in de vorm van een horloge.


Van meubilair zoals bureaus, kasten en krukjes tot kinderkamer decoratie zoals klokken , spiegels, manden en kisten. Uiteraard zijn al onze woonspullen van . Voordelig geprijsd en voor 21:bestel de volgende werkdag in huis. In de webshop vind je onder andere: geweldige spiegels voor de meisjeskamer , toffe opbergblikken, mooie invulboeken, toffe stickers om je Ikea keukentje te . Wil je een kinder koekoeksklok voor een meisjeskamer of een jongenskamer?

Door het grote aanbod van deze klokken vind je voor iedere kamer een klok die . Ze wilde graag een plekje op haar kamer waar ze kon knutselen en dus. Deze muursticker vrolijkt elke meisjeskamer op! Op zoek naar een zomers sfeertje voor de kinderkamer?


Met deze accessoires tovert u de kinderkamer om tot tropisch paradijsje. Ook voor de inrichting van de baby- en kinderkamer kun je je hart ophalen! Deze vrolijke licht roze klok met een zeemeermin is de ultieme klok voor een meisjeskamer. De wijzerplaat is voorzien van cijfers om het klokkijken te . Een kinderklok tegen de wand met een bijpassende kleur zorgt al voor . Kussens voor kussengevechten, wandrekken voor alle vondsten en schatten van vakanties, vrolijke vloerkleden, vintage klokken , schattige minifauteuils, . Elke klok heeft zijn eigen voorstelling: een hon ballerina of kasteel met ridder. Kids Decoshop is dé webwinkel voor mooie kinderkamer-decoraties en accessoires.


Van peuter naar kleuterkamer tot tienerkamer, van jongenskamer naar meisjeskamer. Er is ongelofelijk veel inspiratie te vinden voor kinderkamers. En we hebben het gehaald met nog 1sec op de klok ! Nieuw: klok voor aan de muur te kleven. Deze felroze koekoeksklok staat heel leuk op je meisjeskamer !

Tijd om het kamertje van jouw kleine diva te pimpen? Dit klokje is een echte unieke musthave! Ontdek alle meubels en decoratieve voorwerpen op Maisons du Monde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts