maandag 9 maart 2015

Woca onderhoudsolie aanbrengen

Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Slijtage tast na verloop van tijd de oorspronkelijke olielaag aan.


Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een. Indien machinaal aanbrengen : Witte Pad en Éenschijfs- boenmachine.

Met de Woca Onderhouds olie voor parket vloeren, voedt en versterkt u de . Stap-2- aanbrengen - WOCA - onderhoudsolie. Boen de intensiefreiniger goed vochtig (niet kletsnat!) met een witte pad in het hout. Leverbaar in flacon van liter, liter en liter.


Droogtijd: na 6-uur boenen, na ±uur beloopbaar. Woca Olie care onderhoudsolie bestellen bij voordelige eiken vloeren. Bij na oliën altijd slechts zeer weinig olie aanbrengen ( olie moet in en niet op de vloer).


Masterolie bij voorkeur met een schuimroller of oliespons aanbrengen en machinaal met een boenmachine verwerken.

Laat de vloer nu een paar uur goed drogen. WOCA Hardwax Olie is ideaal voor de basisbehandeling van elk onbehandel nieuw en. Voordat u verder gaat met het aanbrengen van Woca Kleurolie , . De Woca Sproeikop los is ideaal voor het gelijkmatig vernevelen van olie. WOCA Werkbladolie wordt gebruikt voor de basisbehandeling en onderhoud van houten werkbladen. Woca MasterOlie WIT, Geschikt voor alle onbehandelde (geschuurde) houtsoorten.


Verdiept de houtkleur en structuur en . Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig. Diamond Oil met een Olie applicator, verfroller of oliespons aanbrengen en . Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Woca olie kunt u met de hand of met de boenmachine eenvoudig aanbrengen. De Woca oliespons kunt u gebruiken voor het aanbrengen van olie.


Woca onderhoudsolie kunt u aanbrengen met . De olie van WoCa kan handmatig aangebracht worden of met een boenmachine. Woca Colour Oil 1Walnoot keer aanbrengen. Voordeel van de machinale methode is dat de.


Basis onderhoudsolie voor houten lamel parket vloeren in alle houtsoorten.

Maak het oppervlak eerst schoon met Woca Intensiefreiniger. Woca Masterolie kunt u met de hand of met de boenmachine makkelijk aanbrengen en laat een mooie white wash achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts