vrijdag 6 maart 2015

Blanke lak hout

Koop je lak om alle houten meubels of de houten vloer te beschermen. Denk aan hout lak, transparante lak, maar ook de blanke lak spray. Op deze pagina vind u een overzicht van de blanke lakken. Met een blanke lak kunt u uw trap, parket of houten vloer een slijtvaste laag geven.


Het verschil met blanke lak en beits is ,dat je met beits kleurt en blanke lak. Beits trekt meestal dieper in het hout terwijl vernis een harde laag vormt op het hout.

GAMMA heeft een groot assortiment lakverf voor binnen. Je hebt de keuze uit zowel transparante lakken als lakken met een kleur of tint. Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid.


Het complete assortiment blanke lak hout vind u hier online in onze webshop. Snelle lecering en pas achteraf betalen. Bekijk ook de uitgebreide informatie. Transparante lak koop je bij HORNBACH.

Verfraaiende transparante interieur lak van Rambo voor de mooiste afwerking van hout binnenshuis, . Waterbestendige, oplosmiddelhoudende blanke lak voor duurzame houtsoorten. Watergedragen, hoogglanzende blanke lak voor binnen. Blanke lak van verschillende merken zoals Sikkens, Nelf en Drenth verven.


Koopmans Houtlak PU Heelmat is een slijtvaste blanke matte lak met een zeer . Blanke lakken voor binnen van verschillende merken zoals Sikkens, Nelf,. Buitenbeits en blanke lak van topmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Trimetal. Kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, . De Epifanes Blanke Bootlak is een topproduct in het assortiment van. Met Sigmalife beitsen krijgt hout de eer die het toekomt, in zijdeglans en in hoogglans.


Lak wordt gemaakt van hars en beschermt hout tegen invloeden van buitenaf . Sorteren: Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op . Deze blanke lak is tevens toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde. K meubellak om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op. Het zet je een buitendeur in de blanke lak ? In deze video leg ik u graag uit op welke wijze u een.

Luchtdrogende, blanke lak voor buiten basis van houtolie -fenol-alkydhars. Coelan transparant hoogglans blanke lak voor hout , metaal en kunststoffen. Met grote voordelen ten opzichte van andere verfsystemen.


Kies bij Praxis uit heel veel soorten en kleuren lak. Afbeelding van Perfection lak mat koolstof zwart 750ml. Spuitbus sprayson blanke lak 4ml. Alkyd blanke lak voor ondergronden van hout , metaal, aluminium glas steen en diverse soorten kunststof.


Bent u in het bezit van een boot met houtelementen ? Dan wilt u dit vaak niet verbergen onder een dikke laag aflak. Aan gezien een gemiddelde platbodem over het algemeen rijkelijk voorzien is van houtwerk zullen we dit allemaal moeten onderhouden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts