maandag 9 maart 2015

Wissellijst met passe partout

De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk passe partouts voor de wissellijsten. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden. Een passe - partout is een omranding, veelal van karton, die om of over een ingelijste afbeelding wordt gelegd en de ruimte tussen de lijst en het werk vult.


U kunt een passe - partout online bestellen bij Zelf Inlijsten. Bij Lijstenwebwinkel bieden we een aantal vooraf samengestelde lijsten aan met passe partouts.

Deze lijsten en passe partouts passen perfect bij elkaar, . Een passpartout is een lijst voor om je foto of poster. Door deze te omlijsten met een passe - partout springt je foto of poster er nog meer uit. Passepartouts kunnen hiervoor zorgen! Een passepartout is een omlijsting van karton, welke de ruimte tussen afbeelding en buitenlijst vult. Lijsten met passe partout , diverse verrassende combinaties tussen wissellijsten en passe partouts uit ons assortiment, combineer en bespaar!


Bij Xenos vind je voor elke foto een geschikte foto- of wissellijst. Basic lijst geschikt voor foto, poster of tekening van bij cm.

Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe - partout. Aluminium- wissellijsten is al jaren hét adres voor wissellijsten. Groot assortiment wissellijsten van sublieme kwaliteit. Door op de juiste manier gebruik te maken van zuurvrije verouderingsbestendige materialen kunnen we een conserverende inlijsting voor u verzorgen. Kies tussen een zwarte lijst met wit passe - partout of voor een eiken lijst met grijs passe - partout.


Koop een passepartout voor uw lijst. We hebben lichtgrijze, witte en zwarte passepartouts die uw motief mooi in zullen lijsten. Geef uw inlijsting nog meer uitstraling door gebruik van een passe partout. HOKAP online - Online winkel voor op maat gemaakte passepartout, fotolijsten en wissellijsten.


Fotolijst Utrecht is een stijlvolle fotolijst met een mooi design. Vierkante passepartout lijsten gemaakt van 2grams zwart karton. Bij een passe - partout denken we meestal aan een lichte rand rondom een foto. Veel mensen denken dat het is om een foto in een lijst te kunnen passen, maar . Het is het beste om te voorkomen dat de breedte van het passe - partout dezelfde breedte heeft als de lijst die eromheen komt. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout.


Frame je foto's in een mooie fotolijst.

Hier vind je fotolijsten van merken als Moebe, Umbra, XL Boom en Klevering - mét en zonder passe - partout. Passe - partouts bestellen bij de regenboog is snel gebeurd! HEMA heeft ook fotolijsten met een passe - partout.


Je kiest dan zelf of je deze gebruikt of uit de lijst haalt. Jouw perfecte foto met lijst en passe - partout hang je nu met myposter professioneel in de afmeting naar wens aan elke muur. In de online product- designer kies . Diverse kleuren passe partout met buitenmaat 50xcm.


Dit formaat wordt veel gebruikt in lijsten en wissellijsten voor in zakelijke omgevingen, maar het is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts